Završen posao - Borusija Dortmund pazari u Bajernu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.06.2016.
12:58
Izvor: Sportske.net

Borusija Dortmund će u narednim danima finalitirati transfer Sebastijana Rodea iz Bajern Minhena.

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Vezista koji se nije naigrao kod Pepa Gvardiole nedavno je i javno izrazio nezadovoljstvo i praktično najavio rastanak sa klubom.

Ovaj 25-godišnji vezni fudbaler će danas preći medicinske testove nakon čega će potpisati višegodišnji ugovor sa ''milionerima''.

Prema najavama, visina njegovog transfera iznosiće između 10 i 15 miliona evra.

Rode je u Bajern stigao leta 2014. godine kao slobodan igrač iz Ajntraht Frankfurta, ali je odigrao svega 17 utakmica, odnosno 399 minuta u protekloj sezoni Bundeslige.

Rode u Borusiju stiže kao zamena za Ilkaja Gundogana koji je prošle nedelje prešao u Mančester siti.

Pre Rodea, u Borusiju je stigao i Mark Bartra za osam miliona evra i on će biti zamena za Matsa Humelsa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Monday, 06.06.2016
17:02

Puno srece Rode. Mi ipak pozelimo srecu igracu koji predje u konkurentski klub, ne palimo i ne cepamo dresove. Cak i konkurentima i pozajmljuje Bayern svoje talente

avatar
stevan_vasic90
Monday, 06.06.2016
17:54

Pa da, kad je u pitanju Rode koji nije sedeo ni na tribinama u Bayernu... A kad bi u Borussiu otišli Neuer, Miller ili Lahm, pitao bih te. Kad bi Borussia imala da im ponudi 3 puta veće plate kao što je slučaj sa Bayernom, otišli bi samo tako a navijači Bayerna ne bi palili njihove dresove, nego bi im automobile zapalili. Ne prosipaj pamet i ne upoređuj babe i žabe. Rode je za Bayern isto što je za Borussiu Sarr ili Moritz Leitner-nebitan igrač. Zato se i ne diže tolika prašina oko njegovog prelaska iz Bayerna u Borussiu.

avatar
Emil Prelic
Tuesday, 07.06.2016
14:06

A zasto Dortmund da im ponudi 3 puta vece plate? Ja mislio tamo se ide zbog srca a ne zbog novca. Znaci i Dortmund bi placenike kada bi mogao da ih plati,ali posto ne moze onda najbolje da se pljuje na novac.Niko Dortmundu ne brani da ponudi 80 miliona za nekog naseg velemajstora.A sta si bolje ocekiva za 15 miliona?

avatar
stevan_vasic90
Monday, 06.06.2016
20:45

Dečko niti jedan igrač Bayerna koji je zvezda i formiran igrač, i igra startnu postavu u Bayernu i izuzetno je bitan za eipu nije otišao iz Bayerna. Odu iz Bayerna zato jer su na zalasku karijere ili više nisu u formi niti su dovoljno dobri za Bayer. Hummels je otišao u Dortmund kad niko za njega ni u njegovom gradu nije znao a kamo li u Evropi. Dante je otišao kad više nije bio dovoljno dobar za Bayern. Pizzaro takođe. Jansen-koje uopšte Jansen? Bek koji je nekad bio talenat i ništa više od toga. Gustavo, momak koji je bio dobar igrač ali nikad previše bitan niti su ga navijači nešto posebno voleli. I uopšte sve igrači koje si nabrojao navijači Bayerna niti su voleli niti su oni nešto značili Bayernu. Ali su Gotze, Hummels i Lewandowski i te kako značili Borussiji i njihovim navijačima. To bi isto bilo kao kad bi Lahm, Neuer, Muller otišli u BVB. Hajde da stvari postavimo na svoje mesto a ne da ubeđuješ mene u nešto u šta ni sam ne veruješ.

avatar
Al(a)din
Monday, 06.06.2016
18:51

Humels je bio otisao u BVB, pa nista, Hojbjerg u Salke, pa nista, Balak u Leverkusen pa nista, Jansen u HSV, pa nista, Pizzaro u Werder pa nista, Luis Gustavo i Dante u Wolfsburg, pa nijednom od njih nisu navijaci Bayerna zapalili dresove

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Monday, 06.06.2016
13:45
avatar
Стефан Б.
Monday, 06.06.2016
15:59
avatar
Rex 14
Monday, 06.06.2016
21:50

Da je imao vecu minutazu od pocetka,sada bi bio jako jako kvalitetan