Zaha - Definitivan razlaz sa Mančesterom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.02.2015.
18:35
Izvor: Sportske.net

Nekadašnja nada Mančester Junajteda, gde nije uspeo da dođe do izražaja, karijeru i definitivno nastavlja u Kristal Palasu.

Beta/AP Photo/Gareth Fuller, PA Wire
Beta/AP Photo/Gareth Fuller, PA Wire

Povezane vesti

Britanski mediji potvrdili su večeras da je tamošnji premijerligaš Kristal Palas potpisao ugovor na pet i po godina sa Vilfridom Zahom.

Podsetimo, Zaha je već branio boje ovog kluba do 2013. godine, gde je pokazao sav svoj potencijal i izborio se za transfer na Old Traford, u redove Mančester Junajteda.

Taj transfer je tada iznosio 15 miliona funti, ali su u Junajtedu ubrzo odlučili da ga vrate u Kristal Palas na pozajmicu.

Prošle godine je, takođe kao pozajmljen igrač nastupao i za Kardif Siti, da bi se letos ponovo vratio u Palas, gde mu, očigledno, najbolje ide.

Zato i ne čudi večerašnja vest o trajnom ugovoru 22-godišnjeg Zahe sa Kristal Palasom, koji je u čitavoj priči odlično prošao, otkupivši ovog igrača za oko tri miliona funti.

Posle 23 kola, njegov klub na tabeli Premijer lige zauzima 13. mesto sa 23 boda.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Monday, 02.02.2015
20:00

Junajted će uzeti približno 3 miliona funti + bonusi, u zavisnosti od njegovog učinka, ali opet je Junajted na gubitku 10-ak miliona. Možda smo se prelako odrekli Zahe, pokazaće godine pred nama.

avatar
RamboBabaManUtd
Tuesday, 03.02.2015
12:17

Kajacemo se sigurno.