Za istoriju, Milanovih 10 napadača ne vrede koliko jedan koga žele!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.05.2016.
10:19
Izvor: Sportske.net

Galijani progovorio o planovima, "Rosoneri" će biti supermarket narednog leta.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Navijači se i dalje nadaju Zlatanu Ibrahimoviću naročito nakon što je Rajola rekao da je njegov klijent daleko od Mančester Junajteda i da je to samo jedna od ponuda.

Upitan da li je razgovarao sa Rajolom, Galijani je bio jasan.

"Nije problem da razgovaramo, on kod nas ima četiri ili pet svojih igrača, problem je novac", bio je iskren čovek koji je više od tri decenije Berluskonijeva desna ruka.

U iščekivanju prodaje Kinezima, procurele su informacije da je Milan spreman da Ibrahimoviću ponudi oko 6 miliona evra po sezoni, što je smešno u odnosu na ono što je imao i koliko bi mogao da dobije u drugim klubovima.

Jedina Milanova nada je gospođa Ibrahimović koja bi se rado vratila u Milano, gde porodica planira da živi nakon završetka karijere.

Milan na platnom spisku ima, verovali ili ne 10 ofanzivnih igrača. Nisu svi klasični napadači, ali kada nabrojite, jasno je da će morati da ih se oslobode.

Baloteli i Boateng odlaze, tu nema nikakve dileme jer i nemaju ugovor za narednu sezonu, tačnije Super Mario je na pozajmici, a "Boa" je potpisao samo kratkoročni ugovor na šest meseci.

Menez je nezadovoljan, u klubu bi želeli da ga se reše, kao i Luiza Adrijana koji je razočarao i verovatno će u Kinu.

Matri se vraća sa pozajmice, u Milanu ne znaju šta će sa njim, Hondina situacija je neizvesna, a Suso bi mogao da nastavi na pozajmici u Đenovi.

Od ofanzivaca je siguran Bonaventura, dok će Roma, po svemu sudeći, za 13 miliona otkupiti El Šaravija. Mladi Verdi će opet na pozajmicu.

Ostaje dakle Baka, koga bi mogi da prodaju, ovo je poslednja šansa da na njemu zarade. Davao je golove, ali u Milanu nisu zadovoljni, tim pre što je i Kolumbijac razočaran nepoverenjem koje imaju u njega.

I na kraju Niang koga je zimus želeo Lester, sada se nisu javili, Francuz se oporavio od povrede, lagano prelazi u onaj status večitog talenta.

Dakle, osim Bonaventure i Bake i eventualnio Honde, ostalih bi se Milan rešio, doveo Ibru, ali to je već igranje "menadžera" jer neki od pomenutih igrača imaju jake ugovore i ne žele da napuste Milan.

U svakom slučaju Ibra je daleko, a navijači gledaju ka Kini, odatle bi mogao da stigne spas...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 29.05.2016
18:41

jel se to stvarno nadaju milanisti da jedan Ibra zeli ne igrati u LP i jos pri tome za skoro tri puta manje love Malo mi je to smijesno ali nek se nadaju

avatar
Sunday, 29.05.2016
12:27

Po hiljadu i stoti put, Luiz Adriano mozda nije Ronaldo Zuba, ali nije ni razocarao navijace! Za El Saravija smo Romi ispostavili rok do 22. juna, spominje se cifra i od samo devet miliona, ali mozda su u pitanju funte mada zasto bi bile...

avatar
ACM<3
Sunday, 29.05.2016
12:02

Ja ne kapiram..Kako moze igrac koji ima 21 godinu,koji je 94 godiste,mladji od vecine koji komentarisu na ovom portalu, da bude vjeciti talenat...O boze

avatar
Koris
Sunday, 29.05.2016
10:47

U Junajtedu da ima 15m a u Milanu 6 i vi uopste dajete mogucnost da dodje u Milan? :D

avatar
Sunday, 29.05.2016
14:23

Da li si mozda upoznat sa tim koliko su mu Kinezi ponudili? Ako je mogao njih da odbije, mozes misliti koliko ste mu vi privlacni kad je rec o plati:-D

avatar
Sunday, 29.05.2016
19:22

Niko nije savrsen...

avatar
Koris
Sunday, 29.05.2016
17:33

Mi? Ne simpatisem fudbalske klubove,posebno ne ova dva.