Vrteška - Džo Hart stiže u redove šampiona, Gvardiola vraća nekadašnjeg golmana!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.12.2016.
09:58
Izvor: Sportske.net

Pogrešna procena će koštati Pepa Gvardiolu, a slede šokantni transferi!

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U Torinu su zadovoljni Hartom, ali nemaju novca da ga plaćaju, niti da otkupe njegov ugovor.

Engleski čuvar mreže će po svemu sudeći natrag u Premijer ligu, ali ne u Everton, kako se spekulisalo.

Naime, pojavio se Lester, spreman je da kupi od Sitija reprezentativnog golmana, i to tako što će ispuniti želju Pepa Gvardiole i pustiti svog golmana na "Etihad".

Nije greška, Gvardiola želi Šmajhela, pošto je gotovo sigurno da će se Klaudio Bravo vratiti u Španiju, njegova avantura u Engleskoj nije na putu da se dobro završi.

Mediji u Engleskoj insistiraju da se Čileanac nije snašao, da mu ne prija Engleska, da želi da se vrati u Primeru i tamo završi karijeru.

Za Kaspera Šmajhela ovo bi bio veliki povratak i personalni trijumf. Sin slavnog Petera, golmana Junajteda je karijeru započeo baš u Sitiju, čiji je član bio do 2009, ali je za četiri sezone branio na samo osam mečeva.

Šetali su ga po pozajmicama, od Darlingtona, Burija, škotskog Falkirka, preko Kardifa i Koventrija. Morao je težim putem, potpisao ugovor sa Nots Kauntijem gde je bio zvezda tima, odbio je nekoliko ponuda iz PL i otišao u Lids. Od 2011. je u Lesteru, ostalo je istorija.

Nikada jasno neće dostići oca, ali je osvojio titulu sa "Lisicama", branio više od 20 puta za Dansku, a izgleda da će zatvoriti krug tamo gde je i počeo. Šmajhelima je Siti suđen, i Peter Šmajhel je karijeru završio 2003. braneći sezonu za Mančester Siti!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke