Vreme je! Novi Srbin u Premijer ligi?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.12.2016.
09:59
Izvor: Sportske.net

Ponuda stiže u junu, a kakav je pregovarač njegov predsednik, to bi morala da bude ogromna suma!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić se izborio za mesto u standardnoj postavi Lacija, a jasno, klubovi Premijer lige su uvek tu kada treba odvesti mladog igrača za veliki novac u jače takmičenje.

Kako pišu engleski mediji, skauti su ga već gledali u pitanju su Svonsi koji želi da se pojača u borbi za opstanak, kao i Vest Hem koji ima dovoljno novca, pošto neće otkupiti Zazu od Juventusa.

Kakva je pozicija Lacija?

Oni ne žele da se odreknu Srbina, ali je u prošlosti Lotito veoma skupo prodavao igrače i uspevao da posluje pozitivno upravo zahvaljujući dobroj transfer politici i dovođenju mladih igrača kojima brzo raste cena.

Pa, koliko bi koštao Milinković - Savić u ovom trenutku?

Italijanski mediji smatraju da suma ne bi bila manja od 20 miliona evra, a trenutno je Lacio u problemima zbog talentovanog Keite Baldea koji ne želi da produži ugovor i sigurno će napustiti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolaus
Saturday, 17.12.2016
14:39

Nikako u Svonsi i Vest Hem,bolje u Primeru da ode u neki osrednji klub.Recimo u Viljareal,Malagu,Sosijedad..Negde gde bi mogao da igra,da izrazi kreativnost,a ne da trci kontre u Svonsiju.Ili da ostane u Laciju.

avatar
Mangus
Saturday, 17.12.2016
11:53

Sumnjam da ce ga prodati. Dobro igraju, on je vrlo vazan igrac u timu i ne vidim zasto bi ga se sad odrekli. Mozda na leto za neku lepu sumu ali sad tesko. A stl se izbora klubova tice, svakako vest hem pre svonsija ali opet, treba sačekati da vidi ko ce sedeyi na klupi kluba na kraju sezone

avatar
Vekson
Saturday, 17.12.2016
11:50

Šta će ići... u većem je klubu od zainteresovanih i igra standardno. Ima on još prostora u igri da napreduje u Laciju. Još barem sezonu da ostane.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 17.12.2016
11:27

Sergej je do sad pametno birao klubove i nadam se da nece da se zalece kao ostali nasi mladi igraci. Ustalio se u prvu postavu Lacija i tu treba da se razvija dok moze.

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 17.12.2016
11:18

To bi bio korak nazad. Nikako u PL dok si mlad,to bi Mitrović,Marković i Grujić mogli da te savetuju. Može da napusti Lacio,ali nek ode u klub kao što je Napoli,Milan,Sevilja,Šalke...