Vreme ističe, interesovanje za Markeca sve veće, a Partizan vreba iz prikrajka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.08.2017.
19:38
Izvor: Sportske.net

I dalje nije poznato gde će Lazar Marković igrati u nastavku sezone, iako letnji prelazni rok ističe za nekoliko sati.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

A što je još zanimljivije, danas je situacija još neizvesnija nego što je to izgledalo prethodnih dana!

Podsetimo, pisalo se o interesovanju Votforda i izgledalo je da će ta opcija i biti realizovana, da će Marković otići na pozajmicu, ali stvari su se iskomplikovale zbog činjenice da bi u Liverpulu najradije prodali srpskog fudbalera, umesto da ga ponovo šalju na pozajmice.

A dok čekamo rasplet, ostrvski mediji danas prenose da se za popularnog Markeca sada interesuju još dva kluba, takođe premijerligaška - Brajton i Kristal Palas!

U svakom slučaju, primamljive opcije za Lazara Markovića, ali Liverpul se pita i veliko je pitanje šta će se dogoditi do ponoći, jer se i u slučaju pomenutih klubova ponude odnose samo na pozajmicu.

A za sve to vreme, iz Partizana prate razvoj događaja, pa ako se u poslednjem trenutku ukaže neka prilika da Marković dođe kao pozajmljen igrač u redove crno-belih, ne sumnjamo da će Ivica Iliev reagovati.

''Mi smo pratili situaciju i čekali trenutak, krenuli smo u poslednjih dan-dva i ostaje da vidimo da li će to biti dovoljno. Ne zavisi samo od nas, kada je igrač u pitanju to nije sporno. Čak i ako se transfer ne desi sada, to je pokazatelj šta mi radimo i kuda idemo. Mi sada pucamo samo na najjače i one koji imaju potencijal i kvalitet za evropski fudbal'', izjavio je Iliev, između ostalog, za najnoviji ''Partizanov vesnik''.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinjoo!
Thursday, 31.08.2017
20:19

Ajmo Markec i Goua i bog da nas vidi :)

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 31.08.2017
19:54

Zar mora uvek da ceka poslednji dan prelaznog roka? Ne odradi pripreme sa ekipom pa mu treba dva meseca da se uklopi u sistem i udje u kondiciju , i onda po obicaju neka povreda.nIzgleda da je Liverpul zavrsio sa kupovinava, nista od stopera na zalost svih navijaca crvenih.