'Vrećice' dovode pojačanje iz severnog Londona!

Autor: Lazar Mitrović
petak 21.08.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net

Stiže fudbaler Totenhema.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Menadžer Vest Bromvič Albiona, Toni Pjulis, polako sklapa kockice za novu sezonu. Nakon dovođenja dva centarfora, Rikija Lamberta i Salomona Rondona, uskoro će i defanzivna linija biti jača. Kao menadžer koji gaji defanzivan stil igre, odbrambeni fudbaleri su uvek dobrodošli.

Nakon slabog starta sezone, evidentno je da nešto ne štima u odbrani Totenhema, koja je u poslednje vreme veoma 'šuplja'. Zato su navijači uputili apel menadžeru "Sparsa" Maurisiju Poketinu da da šansu mladom fudbaleru, zlatnom 'Orliću' Milošu Veljkoviću, možete pročitati ovde.

Zato je argentinski stručnjak odlučio da se odrekne jednog štoperakoji se nije baš najbolje snašao na 'Vajt Hart Lejnu' i otvori prostor u timu za srpskog fudbalera.

Federiko Facio će uskoro pojačati Vest Bromvič albion, pišu engleski mediji.

28-godišnji fudbaler bi tako posle samo jedne godine napustio severni london nakon što je došao iz Sevilje. U prošloj sezoni odigrao je 20 mečeva, dok u ovoj sezoni još uvek nije ulazio u igru jer Poketino za sada forsira tandem Aldervild-Vertongen.

Njegovim dovođenjem klub iz Birmingema će imati zaista jaku odbranu, jer pored postojećeg igračkog kadra na 'Hovthorns' je ranije stigao štoper Hal Sitija Džejms Čester.

Kako pišu engleski mediji vrednost ovog transfera će iznositi 5 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mcnabb
Saturday, 22.08.2015
11:57

covek ima prezime kao da glumi u filmovima za odrasle

avatar
Djalminha8
Saturday, 22.08.2015
02:20

Kratka je linije izmedju borbe za opstanak u WBA i trofeja Lige evrope sa Seviljom :D

avatar
Nouhei
Saturday, 22.08.2015
00:41

Nije los igrac, mozda se nije snasao u PL, a mozda je samo imao losu sezonu, kao Lovren proslu. Osecam da ce igrati dobro ako predje u WBA.