Vranješ potpisao - Zvezda 'praznih šaka'!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.12.2016.
18:23
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izgubio je bitku za novog štopera, pošto je bivši trener crveno-belih Dušan Bajević imao bolju ponudu za Ognjena Vranješa.

twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL

Povezane vesti

Prethodne subote navijače Crvene zvezde obradovala je vest da Zvezdan Terzić pregovara sa reprezentativcem BiH Ognjenom Vranješom, pošto su u štoperu Toma prepoznali dobro pojačanje za poziciju štopera.

Sredinom nedelje na izmaku pojavila se informacija da do saradnje sa Ognjenom Vranješom najverovatnije neće doći, što je potvrđeno u petak.

Fudbalski klub AEK iz Atine u petak je finiširao pregovore sa štoperom reprezentacije Bosne i Hercegovine, a odmah nakon potpisivanja ugovora Ognjen Vranješ je promovisan.


Momak koji je svojevremeno nosio dres Crvene zvezde potpisao je ugovor na dve i po godine sa atinskim AEK-om, pa će tako do juna 2019. godine biti član ekipe u kojoj ulogu izvršnog direktora obavlja Dušan Bajević.

"Princ sa Neretve" je tako dobio bitku za štopera kojeg je želela i Crvena zvezda, pa crveno-belima ostaje da se uzdaju da ovoga puta mogu da privole Milana Mitrovića ili bar štopera Metalca Tarasa Bondarenka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.12.2016
09:33

Anri, moram priznati da ti je ovo dobra fora:-D

avatar
Anderton
Saturday, 24.12.2016
11:53

Nego niko više ne pominje Boška Jankovića...

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 23.12.2016
19:54

Naravno, bivši zvezdini igrači posle aktuelnih najbolje znaju kakvo je stanje u crvenoj zvezdi i zaobilaze je u širokom luku, jedino baš ako nemaju gde onda mogu doći na -dođem ti- jer su računi u blokadi, stoje neisplaćeni prema bivšim trenerima i igračima, aktuelni još uvek imaju strpljenja, a pitanje je dokle, stranci gledaju kako na najbolji način za njih da odu jer ni oni više ne primaju platu redovno. Ali gledajte to malo verdije, pravi se mesto za Terzić&Ramadani igrače koji su došli i tek će da dolaze samo će im džaba biti jer su evropski klubovi provalili zvezdu šta radi i kako posluje.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 23.12.2016
19:30

sve ce dati ali za Milunovicu milion nikako...

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 23.12.2016
19:49

Milion čega? Kilograma pečuraka?!

avatar
Sunday, 25.12.2016
14:07

Sad si ga mozda cak i precenio, a da nisi ni svestan toga, pecurke idu i do preko 200 dinara po kilogramu :-D

avatar
BačjeAnri
Saturday, 24.12.2016
09:35

Očigledno ne znaš pošto je kilogram pečuraka, verovatno jer samo mama ide u prodavnicu.