Votford kupuje od 'svojih'?

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 02.07.2015.
15:57
Izvor: Sportske.net

Novopečeni Premijerligaš polako sklapa tim za Premijer ligu, nakon što su prošle godine pod vođstvom našeg trenere Salviše Jokanovića obezbedili promociju iz Čempionšipa.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Novi član Votforda mogao bi da postane Alan Niom koji je četiri sezone nastupa za ekipu Granade.

Kamerunski fudbaler u Granadu je došao na pozajmicu iz Udinezea i u španskom klubu je već pet sezonea. Igra na poziciji desnog beka, odlikuju ga izuzetna snaga i prodornost i može  da odigra podjednako dobro i u odbrani i u napadu.

Niom je imao razgovore sa čelnicima Granada i nisu uspeli da se dogovore o nastavku saradnje, tako da će verovatno promeniti sredinu. On je bio jedan od ključnih igrača španskog tima u prošloj sezoni i bio jedan od najzaslužnijih za opstanak ovog tima u Primeri.

Za 27-godišnjeg fudbalera su zainteresovani i turski klubovi Galatasaraj i Bešitkaš, ali kako navode turski mediji Kamerunac je bliži Premijer ligi.

Ključan faktor oko njegovog dovođenja u Votford mogao bi da bude taj što su vlasnici kluba, familija Poco, takođe i vlasnici Udinezea i Granade, a pošto ove sezone imaju velike ambicije sa Votfordom njegov prelazak na Vikaridž Roud mogao bi da bude uskoro gotova stvar, piše HITC sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke