Votford izvisio - Iturbe nije mogao da odbije "Trešnje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.12.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net

Argentinski internacionalac bio je na pragu prelaska u Votford ali se u utorak dogodio obrt pa je fudbaler Rome promenio kurs i obećao se "Trešnjama".

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Veliki obrt dogodio se za svega nekoliko sati u slučaju transfera Huana Mauela Iturbea koji je već bio viđen na pozajmici u Votfordu.

Povratnik u premijerligaško društvu ponudio je 1.5 miliona evra za šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost kupovine argentinskog internacionalca za sumu od 18 miliona evra na kraju sezone.

Taman kada se očekivalo da će Votford ozvaničiti transfer usledila je ponuda koja je stigla na "Olimpiko" a koju Roma jednostavno nije mogla da odbije.

Debitant u Premijer ligi Bornmaut ponudio je 500 hiljada evra više od Votforda za šestomesečnu pozajmicu, s tim što su "Trešnje" u ugovor uključile klauzulu prema kojoj bi Roma dobila 22 miliona evra za transfer Iturbea na kraju sezone.

Bornmaut nije žalio novac pa je Huanu Iturbeu ponudio godišnju zaradu od 2.3 miliona evra uz 700.000 evra bonusa što je Argentinca momentalno poslalo na medicinske preglede.

Očekuje se da tokom večeri Huan Iturbe obavi testove kako bi u sredu bio ozvaničen dogovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dujko
Wednesday, 23.12.2015
11:26

Mozda je kvalitet Premijer lige opao,ali ovo je po meni podatak po meni pokazuje,da je ubedljivo najzanimljivija liga na svetu...jedan tim iz do juce 2 lige,moze da otkupi igraca za 22m,kroz godinu dana... ne racunajuci sve ostale igrace i sl...sta radi marketing,majko moja :D strasno :)

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 23.12.2015
11:24

Bolje da je stigao u Wotford ako je ovo uopste istina. Wotford ima odlicnu ekipu, Iturbe bi ih samo jos vise pojacao, tako da bi se borili za to mesto koje vodi u ligi Evrope. Ali eto, zbog tih 500 hiljada otici ce u klub koji ce se verovatno boriti za opstanak do kraja sezone.

avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 23.12.2015
02:56

Dobar igrac,ali fizicki nije spreman ni za Talijansku ligu,ne znam kako da uspije u PL,.