Vinston Rid između dva velikana

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.12.2014.
14:49
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, fudbaler Vest Hema, Vinston Rid, najverovatnije će napustiti klub u bliskoj budućnosti, možda čak i u januaru.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Vest Hem je najprijatnije iznenađenje ove sezone u ovom trenutku. Igraju odlično, nalaze se odmah iza Mančester Junajteda na četvrtom mestu i pretenduju da igraju Evropu naredne sezone.

Jedan od ključnih igrača u tom timu jeste Vinston Rid, odbrambeni 26-ogodišnji fudbaler koji bi mogao da napusti "Apton Park".

Mediji u Engleskoj govore o tome da je za njega zainteresovan Brendan Rodžers jer se Dejan Lovren nije pokazao u najboljem svetlu od trenutka kada je došao u klub.

Takođe, Arsenal bi mogao da uputi ponudu u januaru za njega jer ekipa ima dosta problema sa povredama ove sezone, Čembers i Monreal koji su po prirodi bekovi igraju na centralnim pozicijama.

Ovaj momak želi povećanje plate u Vest Hemu, a ukoliko je ne dobije moguće da će potražiti drugi klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gunner1994
Tuesday, 09.12.2014
15:57

Dobar je igrac gledao sam ga par puta i uliva poverenje a i ne verujem da bi bio skup....

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Tuesday, 09.12.2014
16:54

Svakako da nam treba takav igrac i to u vec u januaru.Koscelni je igracina i po,covjek igra i za sebe i za Flaminija.Kada je on u timu i Mertezaker je dobar,ali bez njega,nama je odbrana ispod prosjeka.Svakako bi bio bolje resenje za tu poziciju nego Cembers i Monreal..