Vidić ide iz Intera, menja ga "Srbin"?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.02.2015.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ako Roberto Manćini ostane, za nekadašnjeg kapitena Junajteda sigurno neće biti mesta u ekipi. Ali, Inter neće ostati bez Srba...

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Nemanja Vidić se ne uklapa u planove Roberta Manćinija. Nije samo on u pitanju, Manćio ne vidi u ekipi ni Žuana Žesusa, pa je praktično jedini siguran od štopera Ranokija.

Videćemo hoće li italijanski trener ostati na klupi, ali on je nedavno izjavio da ima dogovor na duži period i da bi tek sledeće godine Inter mogao da napadne povratak u Ligu šampiona.

Vidića čuva ugovor i naredne sezone, ali sigurno da može da se dogovori, da raskine obavezu i ode negde drugo, tim pre što ne želi da sedi na klupi, a ni Interu ne želi da mu isplati 3.2 miliona evra za narednu sezonu.

Manćini je istakao i da Vidić definitivno više neće igrati dok je on trener.

"Preko nekih stvari mogu da pređem, ali takvo ponašanje iskusnog igrača ne mogu da shvatim.

Ranokija se povredio u duelu i tražio sam od Vidića da se što pre spremi za ulazak u igru, međutim on je krenuo iza gola laganim koracima, što me je jako iznerviralo", rekao je Manćini i dodao.

"Odlučio sam da ga vratim na klupu i nisam hteo da izvršim izmenu. Obavestio sam ljude iz kluba šta se desilo i neću to da kažem izričito, ali on neće više dobijati šansu dok sam ja na klupi Intera".

Manćini je već napravio spisak želja za narednog leto, kada su defanzivci u pitanju.

Srbin iz Austrije, Aleksandar Dragović, ostaje prva meta. Nekadašnji igrač Bazela, sada u kijevskom Dinamu je i na meti Junajteda, ali čini se da bi radije u Italiju. Osim njega, meta je i Domagoj Vida, Hrvat koji takođe nastupa za kijevski Dinamo. I on želi da napusti Ukrajinu i preseli se u Italiju.

Ipak, teško je verovati da su njih dvojica bolji igrači od Vidića, ali očigledno je da će Manćinijeva biti poslednja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KeCa RMCF
Sunday, 22.02.2015
12:52

Sta? Nijedan nije ni do koljena Vidicu kakav vida kakav Dragovic. Ovaj nek ide u dinamo Zagreb to mu je najbolje...a ovaj u junajted treba im stoper.

avatar
Benz9
Sunday, 22.02.2015
13:30

kakvi su da su bolji su od ranokije koji je siguran pored vidica....

avatar
KeCa RMCF
Sunday, 22.02.2015
14:19

Ja za Vidica pricam a to su neke Mancinijeve fiks ideje...