Vezista napušta Juve i seli se u Premijer ligu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 05.06.2017.
19:17
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, vezni fudbaler želi da napusti "Staru damu".

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Juve ima sjajnu sezonu iza sebe. Osvojili su duplu krunu u Italiji, ali će ostati gorak ukus zbog bledog izdanja u finalu Lige šampiona, gde su od Real Madrida poraženi sa ubedljivih 4:1.

Jedan od igrača koji nisu imali preveliku uticaj na uspehe ove sezone, rešen je da napusti Torino i preseli se u klub u kojem će igrati standardno.

U pitanju je Kvado Asamoa, koji je i zvanično zatražio od uprave "Stare dame" da mu dozvoli da promeni sredinu.

Asamoa je nastupio u 24 navrata ove sezone, upisao je i dve asistencije u dresu "Bjankonera", čiji je član od 2012. godine, kada je za 18 miliona evra stigao iz Udinezea.

Shvatio je polivalentni vezista da za njega nema puno mesta u Torinu, te je rešen da promeni sredinu, a zainteresovanih strana itekako ima.

Sautempton i Galatasaraj su navodno već poslali ponude na adresu italijanskog šampiona, dok se očekuje da to uskoro uradi i Vest Hem.

Nema sumnje da je prelazak u Premijer ligu primamljivija opcija za Asamou od odlaska u tuski Galatasaraj, videćemo kako će se stvari razvijati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 06.06.2017
18:41

Putuj brate, vecito neki potencijal, nisko teziste, snazan, brz jak na lopti, povreda i opet povreda, hvala na svemu, ne sumnjam da ce izvuci 15 milki za njega

avatar
mak_juventino
Monday, 05.06.2017
22:50

Da uzmemo 15 mil za njega bio bi presretan ! de Sciglio ako dodze bize zamena za njega