Veteran ostaje u Premijer ligi?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.04.2016.
18:34
Izvor: Sportske.net

Iskusni argentinski defanzivac mogao bi da ostane na Ostrvu i naredne godine, uprkos interesovanjima za njegove usluge iz Primere.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Martin Demikelis nalazi se na meti Evertona i Lester Sitija.

Iskusni centralni bek od 2013. godine brani boje "Građana", i do sada je u plavom dresu mančesterskog tim nastupio 76 puta.

Ove sezone je često dobijao priliku zbog povrede Vensana Kompanija, ali od mančesterskog derbija nije u planivima Manuela Pelegrinija.

Po svemu sudeći, kako mu ugovor ističe na kraju tekuće sezone, promena sredine je sledeći korak za Demikelisa, a prema poslednjim informacijam, vrlo lako bi moglo da se dogodi da ostane u Premijer ligi.

Roberto Martinez, kojem se "drma" klupa Evertona zbog slabih rezultata ove sezone, voleo me bi od naredne sezone svojoj odbrani da doda Demikelisa, pre svega zbog njegovog velikog iskustva. On veruje da bi svoje iskustvo mogao da prenese pre svega na svog sunardnika iz redova "Karamela" Ramira Funes Morija, u kog Martinez polaže velike nade.

Veliko intersovanje za defanzivca Mančester Sitija pokazuje i Klaudio Ranijeri, koji namerava da dobro pojača sve redove tima, kako bi "Lisice" bile što konkurentnije naredne sezone u Ligi šampiona.

Iako je odavno poznata da Valensija želi bivšeg fudbaler minhenskog Bajerna u svojim redovima, sada je veća verovatnoća da će Demikelis ostati u Engleskoj, ali u redovima nekog drugog Premijerligaša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.04.2016
22:47

Ovome čovjeku treba čestitati. On igra u jakim klubovima čitavu karijeru, a pojma nema kako. Jedini štoper koji može da zaustavi Lorda Bendtnera.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 21.04.2016
19:26

Ja mislim da je ovo najgori stoper u istoriji koji je ikad igrao za jake klubove.

avatar
Karamela
Thursday, 21.04.2016
19:09

Emoj Martineze...dace Bog da te negledam od subote na klupi!!Nadam se da ce nas Man.utd razbiti

avatar
Thursday, 21.04.2016
18:52

Kome ovaj moze biti pojacanje?!