Vesti za "Građane" - Zadnji vezni blizu, Ture možda ostane!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.05.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net

Nekoliko potencijalnih transfera za Mančester siti, evo šta se danas pisalo u medijima.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Pep Gvardiola je novi menadžer Mančester sitija, pokušaće da unese neku novu dimenziju ovoj ekipi, a za to će mu biti potrebna nova pojačanja.

Pominje se Ilkaj Gundogan, danas mediji u Engleskoj pišu da je on sve bliži dogovoru sa Gvardiolom i da će najverovatnije pojačati "Građane". On definitivno napušta Dortmund, u to nema nikakve sumnje, čak su iz tog kluba i potvrdili tu informaciju.

Ono što je zanimljivo, jeste da bi pored njega mogao da se nađe i Jaja Ture. Svi, ali bukvalno svi, su najavljivali njegov odlazak iz Mančester sitija, razlog je Pep Gvardiola sa kojim, navodno, nije u najboljim odnosima.

Ipak, možda dođe i do preokreta, odbio je dve ponude iz Kine, ne želi u Inter, ostanak u Premijer ligi je jedina opcija za njega, pa makar i u Mančester sitiju. Shvatite ga, ima 220 hiljada funti nedeljno i još jednu godinu ugovora.

Nije sve što se tiče Mančester sitija i pojačanja.

Danas španska Kadena piše da je Gvardiola "zapeo" za dovođenje Karvahala iz Real Madrida. Smatra da bi bio najbolje moguće rešenje za poziciju desnog beka, ali je teško verovati da će ga Real pustiti tek tako.

Pored njega, isti medij piše da je Pep zainteresovan i za Tonija Krosa koji nije imao najbolju sezonu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 26.05.2016
21:38

Ture jasno nije vise na svom nivou, godine su razlog, ali opet bi voleo da ostane na klupi, ima platu nek uskoci nekada, zadnjih 10-15 minuta. Pored Ilkaja, koji je 95% kod nas vec, treba jos par igraca, ali ne moze se sve za jedan prelazni rok kupiti, sve u svemu bice vrlo interesantno...

avatar
Nouhei
Thursday, 26.05.2016
13:27

Karvahal, Kros, da nece mozda doci i Ronaldo u paketu?

avatar
stevanstevan
Thursday, 26.05.2016
12:38

Ture je previse star za njihov trenutni nivo, on treba da ode, a opet kako pronaci zamenu jednom takvom igracu

avatar
dadan
Thursday, 26.05.2016
12:08

Mislim da ce Sitiju biti lakse dovesti igrace nego prodati. Kakve ugovore imaju i koliko su ih placali, ne pada im na pamet da odu.

avatar
gaizka6
Thursday, 26.05.2016
12:00

Jaja će ostati i vratiće ga na zadnjeg veznog. Ispred njega Gundogan i Silva. Praktično će iskopirati Barsu. Silva lucidni igrač koji će igrati na Iniestinoj poziciji, a Gundogan plejmejker poput Xavija. Krila De Brujne i Sterling (ili Sane iz Šalkea). U napad Aguero.

avatar
StormyLBZ
Thursday, 26.05.2016
13:19

Svaka cast, bas sam to mislio napisati, sigurno ce menjati formaciju na 4-3-3

avatar
mosala1983
Thursday, 26.05.2016
17:52

Gundogan trkac je plejmejker?. Paje je pley. Oskar je pley. Ozil je pley. Gundogan je trkac. To centralno mesto nazovi kako hoces Igra u sitiju belgijanac. Turcin Gundogan ne.