Vest Hem bi da se otarasi Kerola

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 28.09.2014.
12:21
Izvor: Sportske.net

Prošlo je zaista malo vremena od zvezdanog uspona do prvog napadača reprezentacije Engleske do igrača kojeg niko neće, ali Endi Kerol je u ovom trenutku apsolutni višak u Vest Hemu.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Endi Kerol je više povređen nego što igra, a i kada igra, to nije impresivno.

Vest Hem je pred početak sezone odlučio da se više ne oslanja na njega, doveo Zaratea i Enera Valensiju, što se za sada pokazalo kao pogodak i Kerol je tako postao apsolutni višak u klubu.

Ne tako davno, Endi je iz Njukasla prešao u Liverpul, plaćen je skuplje od Suareza, ali blago rečeno nije opravdao uloženo. Zatim ga je otkupio Vest Hem posle pozajmice na kojoj je Kerol pružio sasvim solidne partije, dali su 15 miliona funti, ali se ispostavilo da su ih bacili u bunar.

Vest Hem sada želi samo da se izvuče i skrati gubitke, jer su shvatili da im se Kerol, čak i ako počne da igra na nekom korektnom nivou ne isplati - prima preko 80 hiljada funti nedeljno i jednostavno su već sada toliko u minusu da čak ni neke izvanredne partije iz Njukasla ne bi mogle da otplate Kerola.

Problem je, ko bi uzeo bivšeg reprezentativca? Pominju se KPR ili Stouk, uzeo bi ga i Njukasl, ali svi oni samo pod uslovom da Kerol pristane da gotovo duplo smanjenje plate, a pitanje je da li će stameni napadač to prihvatiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke