Verati demantuje menadžera - Da li ovo znači da ne mrda iz Pariza?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.07.2017.
21:47
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena demantovao je svog agenta i izvinio se svima u klubu čije boje brani zbog stvari koje su izrečene a koje ne reprezentuju njegove stavove.

Epa/Christophe Petit Tesson
Epa/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Samo nekoliko sati nakon što se u italijanskoj štampi pojavila izjava menadžera Marka Veratija vezni fudbaler Pari Sen Žermena odlučio je da se oglasi i demantuje navode Donata Di Kamplija.

"Prolazimo kroz težak period u prethodnih nekoliko dana. Video sam šta je moj agent izjavio i samo želim da kažem da to nisu moje reči. Želim da se izvinim svima u klubu, predsedniku, navijačima i saigračima", rekao je Verati.

Menadžer italijanskog internacionalca izjavio je za "Korijere delo Sport" da se Verati u Parizu oseća kao u zatvoru i da mu čelnici Pari Sen Žermena ne dozvoljavaju da ode iz kluba iako postoje ponude.

"Jako sam srećan ovde, vratili smo se treninzima i drago mi je što smo ponovo na okupu i što smo počeli sa radom. Znam da mi klub veruje ali ipak želim da se izvinim još jednom. Ne želim mnogo da pričam jer imam ogromno poštovanje prema Pari Sen Žermenu. Postao sam igrač kakav jesam zahvaljujući ovom klubu", dodao je Verati.

Čovek koji se brine o karijeri Marka Veratija govorio je još kako prvi čovek Pari Sen Žermena prošlog leta nije želeo da pusti Italijana u Barselonu.

"Jako mi je žao jer izrečene reči nisu moje, a on (agent) je napravio veliku grešku i samo se nadam da se takve stvari više neće događati", zaključio je Verati.

Nakon najnovijih dešavanja može se zaključiti da će Verati ostati u Pari Sen Žermenu, odnosno da od transfera o kojem se govori neće biti ništa ni ovog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 08.07.2017
00:41

Posle guranja i pritiska sa strane Barselone on se izvinjava pa bio je red,iako im je PSZ jasno dao do znanja da nije na prodaju klub i igraci prave probleme za PSZ.On je igrac PSZ ko mu je kriv sto je potpisao ugovor,sada neka trpi sigurno mu tesko pored tako lepog grada i para sto dobija.

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 07.07.2017
22:43

kako me nervira ovaj veratti

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 07.07.2017
23:39

Zašto? Zato što je otišao u PSG a ne u Juventus ?

avatar
Realan tip
Friday, 07.07.2017
23:48

Nerviras i ti sve nas!

avatar
Friday, 07.07.2017
22:27

to sam ja znao ne može barca kalifiju otet ovakog igrača mesi bi veratija a hoće i velku platu pa ne može

avatar
RHawtin
Saturday, 08.07.2017
00:14

Haha bas tako. Nek ga plati mesi od svojih milijardi koje zaradjuje...

avatar
neymar-junior-10
Saturday, 08.07.2017
04:16

Ne moze uzeti al i Verrati ne mora igrati protiv svoje zelje, tacnije igrace al ne mora igrati na visokom nivou.

avatar
REY_DE_EUROPA
Friday, 07.07.2017
22:03

Oni moraju i oce dovesti nekog na sredini, jednostavno da bi bili konkurentni moraju je ojacati. Koga ce dovesti boga pitaj.

avatar
neymar-junior-10
Saturday, 08.07.2017
04:16

Onog kog se nikog ne nada :P