Vengeru ne treba više napadača!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 21.07.2014.
18:27
Izvor: Sportske.net

Menader Arsenala izjavio je da neće dovoditi nova pojačanja u špicu napada jer smatra da je dolazak Aleksisa Sančeza iz Barse sasvim dovoljan.

Beta/AP Photo/PA,  David Davies
Beta/AP Photo/PA, David Davies

Povezane vesti

Navijači verovatno neće biti oduševljeni ovom Vengerovom odlukom, naročito zbog toga što su ignorisane njihove želje da se pokuša sa Edisonom Kavanijem.

'Profesor' će naredne sezone moći da računa na Aleksisa Sančeza, Olivijea Žirua, te Jaju Sanoga i Kostarikanca Džoela Kempbela, koji se vraća sa pozajmice iz Olimpijakosa i koji je odlično igrao na Mondijalu u Brazilu.

U napadu nam ne treba više niko. rekao je Venger.

'Tobdžije' će se do kraja prelaznog roka više fokusirati na druge pozicije.

„Treba nam golman, to je sigurno i tu smo blizu rešenja.“ kaže menadžer Arsnela, jasno aludirajući na Kolumbijca Davida Ospinu, čiji je dolazak iz Nice samo pitanje vremena.

„Moramo da obratimo pažnju i na vezni red, kako nam se ne bi ponovila situacija iz prošle sezone u kojoj smo u jednom trenutku imali kadrovskih problema zbog povreda.“ dodaje 'Profesor'.

Prema pisanjima ostrvskih medija želje su Nemci Lars Bender i Sami Kedira, ali je najrealnije da stigne francuski reprezantativac Morgan Šnajderlin iz Sautempona.

U slučaju odlaska Tomasa Vermalena u Mančester Junajted o kome se dosta priča, za očekivati je da 'Tobdžije' pojure i za štoperom, a iako je problem desnog beka rešen dovođenjem Matjea Debušija iz Njukasla, francuski reprezentativac bi mogao da dobije konkurenciju u vidu Havija Mankilja, koji bi mogao da stigne na pozajmicu iz madridskog Atletika.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke