Vengerova revolucija - Na spisku tri napadača i igrač Mančester junajteda!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.02.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Ekipa Arsenala je izgubila titulu, to je svima jasno nakon poraza od Čelsija, glavnog rivala ove sezone. Venger mora nešto da menja...

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Arsen Venger se prethodnih sezona uzdao u uigranost ekipe, smatrao je da ako mu je tim na okupu više sezona, onda može da bude kandidat za titulu.

Ova ekipa Arsenala je na okupu već duži niz sezona, okosnica tima se ne menja, ali trofeja, osim onih u FA kupu, nema.

Razlozi se mogu tražiti u raznim stvarima, od povreda do kvaliteta tima. Ipak, reklo bi se da manjka kvaliteta, što se najbolje videlo u poslednjoj utakmici protiv Čelsija kada je ekipa Antonija Kontea lagano savladala ekipu Arsena Vengera.

Zbog toga, treba očekivati velike promene u startnoj postavi za sledeću sezonu. Venger planira da dovede napadača, izgleda da i Petr Čeh više ne može da se vrati u onu formu u kojoj je bio u Čelsiju, škripi na sredini terena, problem je i levi bek pošto Monreal nije na svom nivou... Takođe, sve češće se piše o odlasku Aleksisa Sančeza.

Mediji su danas pisali o potencijalnim transferima Arsenala, a nakon što je Aleksandre Lakazet objavio da je vreme da ode, svi su ga povezali sa Arsenalom.

Napadač Liona je ove sezone postigao 18 golova, mnogi smatraju da je baš on pravo pojačanje.

"Možda je leto koje nam sledi pravo vreme za otkrivanje nečeg novog", rekao je Lakazet.

Naravno, i Obamejang dolazi u obzir, on je takođe najavio odlazak iz Borusije iz Dortmunda.

Engleski "San" danas piše da je Arsenal zainteresovan da dovede i Karima Benzemu iz Real Madrida. Setimo se samo čitave sage oko njegovog navodnog transfera u Arsenal prethodnih godina, izgleda da će se nastaviti i nakon završetka ove sezone.

Ipak, sada su šanse daleko veće da Benzema napravi transfer, pošto je u Realu sada konkurencija jača dolaskom Morate. Cena za njega je oko 50 miliona funti.

Razmatra se i šta raditi sa Vojčekom Ščešnjim. Golman Arsenala koji je na pozajmici u Romi bi mogao da se vrati nakon sjajne sezone, najviše zbog loše forme Petra Čeha. Pored njega, ni David Ospina nije na najvišem nivou jer mu fali utakmica. Ščešnji je napredovao u Romi, definitivno bi značio Arsenalu, možda čak i više nego Ospina i Čeh.

Nije to sve, Mario Guifredi je najavio jedan transfer. Radi se o menadžeru Elseida Hisaja, albanskog fudbalera koji trenutno brani boje Napolija.

22-godišnji desni bek je navodno meta Arsenala i Čelsija, a mediji prenose da se ovaj menadžer raduje interesovanju ova dva kluba i da će pregovarati na leto.

Čak i ukoliko se transfer ostvari u Arsenal, nema sumnje da bi ovaj momak bio rezerva Beljerinu.

"San" nije završio sa šokantnim transferima vezanim za Arsenal, ali imajte u vidu da se njihova predviđanja retko ostvaruju. Ipak, napominjemo da su danas objavili šokantan potencijalni prelazak Majkla Kerika u tim Arsena Vengera.

Keriku ističe ugovor na leto, bio bi besplatan. Mislite li da je moguće?

Za kraj, Arsenal bi mogao da ostane i bez Aleksisa Sančeza, ukoliko stigne dobra ponuda. Mediji u Engleskoj pišu da Arsen Venger traži za njega oko 60 miliona funti, pa ukoliko bude bilo zainteresovanih da plate ovu sumu, očekujte i veliku prodaju ovog leta, pošto je Sančez očigledno nezadovoljan u Arsenalu zbog manjka trofeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 06.02.2017
17:21

Kako sad veće šanse za Benzemu zbog Morate kad se danima piše da Morata odlazi jer Zidan daje prednost Benzemi, a i Ronaldo ga podržava zbog asistencija itd?!

avatar
ness&asnl
Monday, 06.02.2017
14:35

Jedino i pravo resenje je da Venger ode. Verovatno bi taj neko drugi imao svoju viziju i nadam se vece ambicije

avatar
Nikolaus
Monday, 06.02.2017
13:55

Arsenalu fali ozbiljan zadnji vezni(Kokelan i Dzaka su smesni),neko kao Bakajoko.Pored zadnjeg veznog fali im i ludački dobar napadač(Aubamejang,Benzema).To su pojačanja koja bi Arsenal uvrstila u borbu za trofej PL a ne neki tamo Hisaj,Scesnji itd..

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Monday, 06.02.2017
15:58

Ludački dobar napadač,pa Benzema....

avatar
Nikolaus
Monday, 06.02.2017
23:57

U losoj je formi,potrebno mu je da stalno igra.Snasao bi se on u Arsenalu.A i voleo bih da ode iz Reala i ostavi prostora Morati.

avatar
Denis Split
Monday, 06.02.2017
16:15

Ništa bez beton obrane.

avatar
Monday, 06.02.2017
13:22

ja kada sam krenuo da cutam igrac MU pomislio na Marsijala, posto ne igra puno u MU a Arsen voli Francuze da dovodi a ono Kerik xD

avatar
El Diablo
Monday, 06.02.2017
12:55

Ne verujem da ce Kerik to uraditi Junajtedu i otici u Arsenal.Velbek je druga prica,on je bio deo transfera Van Persija plus kes naravno.Venger i ljudi iz Arsenala ako hoce da osvoje titulu onda moraju i veci kes da izdvajaju,tj.da dovode ozbiljnije igrace.Sa Elnenijem,Kokelanom i slicnima se ne mozes nadati tituli.

avatar
fuad crnisanin
Monday, 06.02.2017
16:52

Wlbeck deo transfera sa Persiom,posle dve godine?

avatar
El Diablo
Monday, 06.02.2017
22:02

Moja greska.Znam da je Velbek otisao u suprotnom smeru pa sam to zaboravio dok sam pisao komentar.

avatar
GoxyArsenal86
Monday, 06.02.2017
12:48

Ne zaliti pare za Lukakua, koliko god da kosta!

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 06.02.2017
12:32

Arsenal je predvidiv. Od rezultata,povreda ,pa do trenera i transfer novosti. Svake godine jedna ista prica . Neodoljivo podseca na politiku u Srbiji . Jedino od ovih ko mozda dodje je ovaj Albanac posto ih Wenger voli u poslednje vreme

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.02.2017
12:07

Kad sam ja pricao da je Dzaka panj , svi su me redom ucutkavali.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 06.02.2017
12:01

Svasta,kakav crni Arsenal? Venger je jos i vrhunski trener kada vidim kakvim igracima raspolaze,u celoj ekipi sto valja su Sancez,Ozil i Beljerin,ovo ostalo su igraci kvaliteta za Watford,WBA,cuj OX,Mustafi,Iwobi,Kokelan,Koscielni. Ukoliko zele bilo sta vise od borbe za top4,lepo neka dodju i uloze 100m za Obamejanga (jer je Real u prednosti pa moraju vise dati) 60m za Iska,30-40m za Musachia i mozda dovesti Rodrigeza za nekih 60ak m i jos jedan zadnji vezni (ali kvalitetan naravno) a ovo sto sada sutira loptu i rasterati ako treba pa ce onda i biti rezultata

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 06.02.2017
12:34

Koscielni je poslednjih godina jedan od boljih stopera lige ali kao i svi ostali ima kikseve. Ovo ostalo se slazem

avatar
Arsenal4ever
Monday, 06.02.2017
15:45

Kakav musachi čoveče dal si normalan??

avatar
Boris Radulović
Monday, 06.02.2017
11:59

Biće kao i svakog ljeta - tresla se gora, rodio se miš.nPa ćemo onda opet oko Nove godine da sumiramo utiske i predviđamo šta Vengeru treba da osvoji titulu, pošto će vjerovatno ostati na klupi jer će opet gazdama da zaradi 100 miliona funti prodajom igrača i dovođenjem anonimusa umjesto njih.

avatar
Lazo Medvedji
Monday, 06.02.2017
11:54

Izgleda da je Vengerov glavni kriterijum za dovodjenje igraca poznavanje francuskog jezika. Nisu to vise oni francuzi iz 2000. godine Vengeru moj. Nekada Vieira a danas Kokelan...hahaha. Dokle god bude tako razmisljao, bice tu gde jeste. A i star je on kov trenera. Arsenalu za titule treba osvezenje na trenerskoj poziciji pre svega i da se metlom pociste ovi francuzi iz Arsenala.

avatar
Denis Split
Monday, 06.02.2017
11:49

Livi bek jer Monreal više nije taj nivo, dok Gibbs odavno stagnira. Golman jer je Kaciga zreo za penziju vrlo ubrzo. Veznjak tipa Cazorla, jer je očigledno da bez njega ne ide, a i još je u godinama. Stoperi.. Kos, Mustafi, Holding i Chambers premladi, Per penzija, Gabriel ok ajde. Krilo jer realno triba nam još jedno krilo svjetske klase, Iwobi može bit zamjena, mlad je još. Napadač zapravo i nije pozicija di baš 'gori':, Perezu dat šansu, al ako se proda Ozil definitivno napadač novi. Ja bi volia vidit Isca, Lacazetta, Lucasa Mouru, vratit Woyu, i Rodrigueza tipa za beka. I nekog za zamjenu ko moze igrat RB i CB. Prodat Debuchya, Jenkinsona, Pera, Gibbsa, Ramseya, Ozila i možda Walcotta. Znam da je sve ovo fikcija, al bilo bi odlicno. Naravno pitanje je i oce li stari lisac Wengi bit na klupi, nazalost vjerojatno da.

avatar
Monday, 06.02.2017
13:08

previse si ti igrao mendzera

avatar
Denis Split
Monday, 06.02.2017
13:40

Pa kažem da je nerealno, puste želje, al je realnost da ne možemo po ligu s određenim igračima.

avatar
FaStee
Monday, 06.02.2017
11:42

Dovesti golmana.Hart,donaruma,navas...Levi bek Rodriguez. Zamenu za beljerina.Iskusnog veznog.Rojsa,lakazeta,I vratiti vilsira.Hart-beljerin-kosielni-mustafi-rodrigez-kazorla-?-Rojs-vilsir-sancez-lakazet.

avatar
MSSZRMK
Monday, 06.02.2017
16:01

Još eto ima Mesija i Ronalda.

avatar
mrancic
Monday, 06.02.2017
11:41

Račun bez krčmara.Sve je veći pritisak za odlazak Vengera i verovatno će otići na leto.

avatar
Monday, 06.02.2017
11:39

Arsenalova revoluciaj treab da krene, od novi trener. Dalje sta bi sa Ospinom, bio dobar, i odan dosao Cehi sad kaoon ne valja. Odbrana im je losa imaju 3 stopera ili dva da vrede ista. Vezni red bez Ozila, kad zafali jedna igrac fali(Ramzi, ili Santi) je na nivou donejg dela tabele.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 06.02.2017
11:38

Najbolja revolucija za Arsenal bi bila da ne produze ugovor sa Vengerom na leto. Ako ostane,opet cemo citati kako zeli Benzemu,Obamejanga,Rojsa... a na kraju ce dovesti nekoga iz zlj lige. Arsenalu treba ambiciozan trener koji zeli trofeje a ne stedisa. Svaka mu cast na karijeri,ustedeo je i lepe pare Arsenalu,i sad neka nadju trenera koji zna sta ce sa njima.

avatar
Ricardo
Monday, 06.02.2017
11:35

Od one trojice,moze.samo Lacazet. Hisaj nece biti rezerva,nepotreban je. Benzema samo.u slucaju dolaska Obamejanga ili Aguera u Real. A za Kerika ko zna. Samo kazesh the Sun i sve bude jasno.

avatar
Damian Lillard
Monday, 06.02.2017
11:32

Bice prejaki haahha