Vengerova francuska revolucija plus Junajtedov štoper?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 14.06.2017.
10:10
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga bi moglo da se promeni u Arsenalu tokom leta. Arsen Venger neće imati mnogo milosti prema nekim igračima...

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Prema informacijama engleskih medija, Venger je prelomio, platiće 70 miliona evra za Lakazeta, a napadač Liona bi trebalo da bude zamena za Žirua, koji odlazi iz kluba.

Arsenal i dalje cilja Mbapea, mada je to teška misija, ali priča se da su spremni da prodaju i Sančeza i Ozila kako bi se domogli mladog Francuza.

Treći "petao" koga žele je Toma Lemar, takođe iz Monaka koji bi pojačao sredinu terena, ali i verovatno doneo nova pomeranja kada je prodaja igrača u pitanju.

Venger bi mogao da sprovede revoluciju, uz Žirua, Sančeza i Ozila, da se oslobodi i nekolicine igrača u odbrani.

Njegova meta je Kris Smoling iz Mančester Junajteda koji bi lako mogao da napusti "Old Traford", posle dolaska Lindelofa.

Navodno, Arsenalov plan je da napravi potpunu tranziciju, da stvori tim za budućnost, i iskoristi na taj način sezonu u kojoj ne igra u Ligi šampiona.

Ali, realno, teško je videti Mbapea među "Gunerima", iako ga navodno privlači to da bude centar novog projekta.

Klub bi trebalo da napuste Gibs, Perez, Debiši, Kokelan, pa čak i kapiten Mertesaker...

 Venger namerava da forsira Holdinga, Oksa Čembrlena, već je stigao Kolašinac, a još nije jasna situacija oko Beljerina, mada je malo verovatno da će Španac napustiti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
7omman
Wednesday, 14.06.2017
15:33

Bolji je i Mertezaker od Smolinga..

avatar
Balkanci
Wednesday, 14.06.2017
14:05

Eee Vengere da si ti pametan i uzmes Kulibalija

avatar
BačjeAnri
Wednesday, 14.06.2017
13:42

Koji ste vi zafrkanti... xD

avatar
Gooner1985
Wednesday, 14.06.2017
13:39

Prema ovom tekstu, svi odoše.

avatar
WengerOUT
Wednesday, 14.06.2017
13:38

Kako da ne.nNeće doći ni do jednog od navedenih transfera.nArsenal je na putu totalnog mediokriteta, a na putu mediokriteta nema skupih i vrhunskih igrača, nema čak ni dobrih igrača. Samo prosek i mačke u džaku.nSamo razmislite da Sanderlend, koji je ispao iz Premier Lige godišnje zaradi više od Juventusa........ Koliko li onda Arsenal zarađuje?nNeće se oni skoro boriti ni za vrhunske igrače, ni titulu, a boga mi ni za top 4. Čistilište od 10tog do 5tog mesta je sasvim ok. Zarada bez rizika.nRIP Arsenal.

avatar
RHawtin
Wednesday, 14.06.2017
15:59

Nemoj lupetati......ne moze sanderland nikako da zaradi vise od juventusa......Mozda imaju jace ugovore od tv prava, al ostalo sve juve ima jace.....Ne znam ni kako ti je to uopste palo na pamet.

avatar
WengerOUT
Thursday, 15.06.2017
09:33

Tu si u pravu. Samo po TV pravima je Sanderlend jači od Juvea.nAli Arsenal na desetom mestu i dalje zarađuje više od Juvea. O tome pričam. Imaju oni još lufta za propadanje, i siguran sam da će ga dobro iskoristiti. Tim bez Sančeza i Ozila je tim sa platama ispod 150 hiljada funti nedeljno. To je godišnja ušteda od oko 3 miliona funti! nA ako smo nešto naučili o Arsenalu u poslednjih deset godina, to je da vole da uštekaju.

avatar
Burazer
Wednesday, 14.06.2017
13:21

Nije lose, ali kakva iskustva imamo sa Vengerom, nema nista od ovoga.

avatar
Djordjo COYG
Wednesday, 14.06.2017
13:17

Wenger vec pet godina juri Smolinga dobar je on da ne valja ne bi ga toliko zeleo... Ozil i Sanchez ostaju

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 14.06.2017
12:38
avatar
Wednesday, 14.06.2017
12:13

Smoling? eh Vengeru vreme ti je za penziju,pa on ne moze sa loptom da se sastavi, nzm kako je uspeo tolke godine da bude u MU, mada i gori od njega su igrali za MU

avatar
mak_juventino
Wednesday, 14.06.2017
11:49

Lakazete In , Sanchez i Ozil neka ostanu , isto i Ox , jedan vezni i jedna stoper , mozda i jedno krilo i to je to

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Wednesday, 14.06.2017
11:36

Mi Mbapea necemo dovesti pa taman da citav tim rasprodamo.Mozda odu i Sancez i Ozil, ali zamjene kvalitetne Arsenal dovesti nece.Pa mi da pricamo o Mbapeu, a nismo u stanju da makar ponudu posaljemo za Daglasa Kostu, a cijena u danasnje vrijeme sitnica.Arsenal mora da dovede pojacanja kvalitetna za sledecu sezonu i da zadrzi sve ove bitnije igrace, bilo da igraju u startnih 11, bilo da su druga opcija (Ziru).Mi moramo da pokusamo da osvojimo ligu sledece godine.Ako umjesto toga krenemo u nekakvu tranziciju kako vi rekoste, odosmo mi u konacan prosjek, a nismo daleko od toga.Nemamo mi taj luksuz kao Junajted da dovodimo top klasu, a da budemo 6. ili 7.Svidjelo se to nekome ili ne, svim igracima su primamljiviji Junajted, Celsi i Siti, nego li Arsenal i Liverpul.Ova dva kluba moraju sto prije da ostvare neki veci uspjeh, ako misle da se zadrze u vrhu engleskog fudbala.Vidite u kakvoj su Arsenal i Liverpul situaciji, ne mogu da dovedu top klasu, jednostavno nece takav igrac da ode da se bori za 4. mjesto.Junajted ima jadan tim realno, ali oni su jednostavno takva sila da mogu dovesti koga god pozele, a dovesce, jer se oni nece zadovoljiti cetvrtim mjestom.Zato kazem da je za nas i Liverpul neophodan veliki rezultat, da opet postanu privlacni velikim igracima.Ako se to ne desi u dogledno vrijeme, 6. mjesto ne gine.Ako odu Sancez i Ozil ovog ljeta, mislim da je gotovo sa Arsenalom, kada su sanse za titulu u pitanju.Postacemo kao Totenhem, slavicemo drugo mjesto kao da je titula.Opet kazem, nismo daleko od toga..

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 14.06.2017
11:05

U pravu je Venger ako da Ezila i Sanceza za Mbapea. Jedino je pitanje da li bi Mbape dosao u Arsenal, ali pod uslovom da ga Arsen uvjeri da stvara zaista ozbiljan projekat (za sta mislim da je tesko i ne odgovara bas istini) i pod uslovom da Real zaista misli da je jos rano za njega, onda takav scenario nije uopste nemoguc. Taman da eksplodira u Arsenalu i ode za 200 miliona u Real kad postane jasno da je Benzema toliko star da ne moze noge da pomjera pa ne bude vise tako nedodiriv. :) Sala, ali Arsenal je ipak stepenik vise, tim prije sto se ekipa Monaka osipa i ne vjerujem da ce ponoviti ovogodisnje uspjehe.

avatar
NIKE
Wednesday, 14.06.2017
10:49

Venger riješio da se vrati na svoju prirodnu četvrtu poziciju.

avatar
Antoine Griezman
Wednesday, 14.06.2017
10:30

Stari lisac, dovodi Smolinga koji ne može da se sastavi. Mbappe ako ode negde biće to Real Madrid.

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 14.06.2017
10:26

Özil mora da ostane a Sanchez kojem su pare u glavu,nek radi šta hoče I tako mi se zdosadilo svaki dan čitajuči za njega

avatar
StefanK
Wednesday, 14.06.2017
10:23

Ova tri pojacanja su moguca, samo naravno ako se iskesira...Jer niko nece da ne igra Ls za male pare, kao i Kolasinac...Realno da je dosao kod nas jer smo mu dali takva primanja da je trenutno najplaceniji u klubu, naravno ocekuje se produzetak saradnje sa Sancezom i Ozilom pa ce oni postati najplaceniji...A sto se ovoga tice da ce Ozil i Sancez da idu da bi Mbape dosao, ne pije vodu uopste...Koliko god da je dobar on ovu dvojicu ne moze da nadoknadi...Tako da se nadam pojacanjima ali dok ne vidim sliku sa dresom ne verujem ni u sta...I iskreno se nadam da cemo ovaj prelazni rok ako nista drugo bar do kraja juna da zavrsimo sa transferima...Da se zna ko ide, a ko ostaje pa makar i glavni igraci otisli...Jer vec zadnjih nekoliko sezona mi se pojacavamo kad se svi uveliko uigravaju i konstanto dovodimo igrace u minut do 12 sto rezultira time da je igrac neuigran i ne bas spreman za pocetak sezone..Pa ko dodje da dodje, a red je da pocne da kesira jer para imamo za koga hoces, a ne dovodimo imena koja mogu da naprave razliku..

avatar
mosala1983
Wednesday, 14.06.2017
10:11

Опет причају бајке.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 14.06.2017
10:11

Znao sam da je Smoling u pitanju. Bilo bi lepo da ga odvede kao Velbeka, 20-25 miliona i super.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 14.06.2017
11:03

Pominje se cifra 15-20 miliona funti što je okej cijena i za nas i za Arsenal..

avatar
Стефан Б.
Wednesday, 14.06.2017
12:30

I ja kazem :-D