Venger u sred krizne situacije sa povredama, šalje defanzivca na kaljenje

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.08.2016.
13:04
Izvor: Sportske.net

Iako je zadnja linija pretrpela najveće probleme, francuski strateg bi mogao da pusti jednog igrača iz odbrane da ode na jednogodišnju pozajmicu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Sve je veći broj zainteresovanih klubova za fudbalera Arsenala Kaluma Čejmbersa (21).

Mladi fudbaler koji je iznenada pretprošlog leta stigao na "Emirejts" iz redova Sautemptona, još uvek nije dovoljno spreman za prvu postavu Arsenala, te je pozajmica logično rešenje.

Ipak, problem leži u povredama Mertesakera i Pauliste, a zbog toga je Čejmbers upravo na premijeri nove sezone činio tandem na pozicijma centralih bekova sa Robom Holdingom.

S druge strane, njegov odlazak bi mogao da znači i dolazak jednog defanzivca, a poznato je da su "Tobdžije" već neko vreme u pregovorima sa Valensijom oko Mustafije, pa je ovo još jedna jasna naznaka da bi Nemac mogao na "Emirejts".

Izdanak nadaleko poznate škole Sautemptona, debitovao je za prvi tim "Svetaca" 2012. godine, a za dve sezone na "Sent Merisu" je ubeležio 22 nastupa u Premijer ligi.

Arsenal ga je iznenadno uzeo krajem jula 2014. godine, a Soton bi na ime transfera mogao da zaradi i do 16 miliona funti zahvaljujući određenim bonusima.

Da ga dovedu na pozajmicu su zainteresovani Hal, Midslbro i Vest Brom, a interesantno je da je i italijanska Roma, koja dobro posluje sa Arsenalom, zainteresovana za njegove usluge.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Sunday, 28.08.2016
14:38

Arsen Venger i njegovo poslovanje me podseća na direktore naših firmi s početka 80-ih... Danas većina tih firmi više ne postoji.

avatar
Del-Boy-Trotter
Saturday, 27.08.2016
22:50

od 2006 AW Arsenalu dodje kao neki Trojanski konj koj vrsi destrukciju unutar ekipe i vredja inteligenciju ljudi koji prate Arsenal i fudbal uopste:nn1. Katastrofalna Transfer Politika tipa logike Bele Brade iz Alan Forda: Sefe svi su povredjeni nemamo vise igraca! - AW:Hmmmm najbolje da prodamo jos nekoga! nnNavijaci: Hej opet si uprskao sa transefrima Wengeru!!!! nnWenger: Pa ne rastu igraci na drvecu! Arteta, Korjeanci, Podolski, Ezel, Giroud, etc...nn2. Ambicije od Wengera: Kvalifikacije za LS i nikako vise od 1/8 Finala LS!!nnJeli neko ikada cuo da je rekao da oce osvojiti LS??nn3. Obicno uvek najveci broj povredjenih od svih u Evropi, sto ce reci da trener i njegov nestrucni tim nema blage veze s vezom kako treniratinn4. Od kako je dosao 97 nije nista osvojio U Evropi! Pa cak je od Galatasaraya izgubio Finale Uefa Kupann5. Od 2006 pa cak i ranije Arsenal je imao timove koji nisu imali mentalne snage. kada Arsneal gubi protiv jakih timova onda retko kada okrene rezultat....nn6. AW: Ocemo ovog igraca, ocemo onoga godinama... A onda dodju Liverpool, CFC, Barca, Manu, Juve etc etc i za tri dana otmu igraca(Schneiderlein, Firmino, Dibala...itd)nn7. I Onaj klasik Wengerov: Ako nista ne osvojima, odoh ja....a onda bude na kraju balade ta ista demagogija seldece sezone i tako sve u krug...nnBilo gde drugde za sve ove neuspehe bio bi vec pre 12 godina izbacen minimum...de facto on je nesto kao Lui Cetrnaesti - i nakon mene potop i Arsenal/drzava to sam ja....samo da onom pohlepnom ameru Krengu iz Dimenzije X koji nema nikave emotivne veze prema Arsenalu i evropskom fudbalu, kes i profit stima......

avatar
Jasminn
Saturday, 27.08.2016
17:55

ovomu se jos nije desilo. sta mu bi odjednom??? da mu fali igraca pred pocetak sezone?

avatar
Miloš984
Saturday, 27.08.2016
17:32

Sve stičem utisak da ovog Vengera neko debelo plaća da unazadi ovaj klub.

avatar
Djordjo COYG
Saturday, 27.08.2016
15:16

Dolazi Mustafi sta nije jasno

avatar
Dario Hubner
Saturday, 27.08.2016
14:56

Pjulis bi od njega napravio stenu!Ali ni Midlzbro nije los izbor.

avatar
chaki
Saturday, 27.08.2016
14:45

Ovaj izlapeo skroz

avatar
BancheS_Arsenal
Saturday, 27.08.2016
14:43

Uništi ne ćovek

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 27.08.2016
14:42
avatar
Steffi
Saturday, 27.08.2016
13:56
avatar
ACACHELSEA
Saturday, 27.08.2016
13:46

Bez ljutnje ali mislim da je najteze biti navijac Arsenala dok je ovaj senilni starac tu.Dok se konkurencija pojacala sa vrhunskim trenerima i igracima ovaj unistava i slabi svoj tim.Ako ne dovedu pojacanja tesko da ce biti u ligi sampiona a kamoli veciti kandidat za titulu.Bolje da lepo kaze da oce da pravi fabriku a ne klub koji ce biti kandidat za trofeje.Ako je ambicija kluba prvo onda je razumljivo ovo sto radi,a ako je drugo onda je definitivno izgubio razum i kompas sto se tice razvitka i konkurentsti kluba.Valjda nece jos dugo voditi klub pa da muci svoje navijace.

avatar
Basket
Saturday, 27.08.2016
13:08

Wenger je izgubio razum. Umjesto da se uvuče u mišiju rupu, on se raspravlja s novinarima o temi prelaznog roka. Jadni navijači Arsenala...