Venger tera Ščešnog iz kluba?!

Autor: Janko Glavonjić
petak 23.01.2015.
19:24
Izvor: Sportske.net

Vojčeh Ščešni je izgubio mesto prvog golmana pošto je uhvaćen sa cigaretom, a zbog dobre forme Ospine, navodno više nije potreban Vengeru.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Vojčeh Ščešni je zbog kršenja klupske discipline izgubio mesto prvog golmana Arsenala.

Poljak ima samo 24 godine, u poslednjih nekoliko sezona je standardan i kao jako mlad golman imao je briljantne partije na golu Arsenala.

Ove sezone napravio je nekoliko kikseva, ali ipak ne možemo reći da je branio izrazito loše, tako da je samo cigareta kriva što je izgubio mesto prvog golmana.

Posle tog događaja, usledile su i kritike Poljakovog oca na račun nekih defanzivaca Arsenala, kao i samog Arsena Vengera, što je bila kap koja je prelila Arsenovu čašu.

Francuz je navodno jasno stavio do znanja Ščešnom da nema budućnost u klubu, i on bi na leto trebalo da promeni sredinu.

Golman Fiorentine Norberto Neto, koji se povezivao i sa Liverpulom, mogao bi da bude njegova zamena u Arsenalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomas Rosicky
Friday, 23.01.2015
20:32

Scesni i Ospina su golmani slicnih kvaliteta, bar po meni.Od Scesnog znamo sta da ocekujemo, jedno katastrofalno ispucavanje tokom utakmice i ostalo ce braniti veoma dobro, dok kod Ospine mozemo da ocekujemo fantasticne parade ali i neke nesigurne intervencije pa zato mislim da Poljaka ne treba terati iz kluba.

avatar
Dodaaa
Saturday, 24.01.2015
02:23

Mora da se sacuva integritet kluba,ako sad oprosti Scesnom,morace i svim ostalim igracima...Tako da to ne vodi nikud...Zao mi Scesnog,al tako je,kako je....