Venger pronašao recept - Kupi Barsinog igrača!

Autor: Boris Jovanović
petak 19.12.2014.
09:25
Izvor: Sportske.net

Sa Aleksisom Sančezom je uspelo, "Profesorovo" sledeće veliko pojačanje bi moglo da stigne ponovo iz kluba sa kojim najrađe trguje!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

I sami znate da je Barselona "sagradila" pola stadiona Arsenalu kupujući Vengerove igrače. Retko koji je pružio partije kao među "Gunerima", oni koji su plaćeni najviše su uglavnom razočarali.

Deo novca Francuz je vratio prošlog leta, kupio je Aleksisa Sančeza, i pogodio. Čileanac je bez dileme najbolji igrač Arsenala ove sezone, a Venger je izgleda pronašao recept.

Sada želi Pedra i spreman je da španskog reprezentativca plati oko 30 miliona evra.

Priča se da će Barsa pristati, čekaju da im skinu zabranu za transfere kako bi doveli Rojsa iz Dortmunda narednog leta, potreban im je novac i za novog desnog beka.

Sam Pedro nije zadovoljan, retko dobija šansu, ako stigne nemački reprezentativac te prilike će se dodatno prorediti. Praktično, kada igraju Suarez, Mesi i Nejmar, Pedro je rezerva i to je još na početku sezone bio rovit pa je priliku dobijao El Hadadi koji može da igra kraj obe aut linije.

Zbog toga ni budućnost Pedra ne deluje svetlo, pa iako je produžio ugovor sa Barsom, oberučke bi prihvatio ponudu Arsenala.

Ono što ostaje kao pitanje je da li će Venger osim ofanzivaca kupiti nekog odbrambenog ili veznog igrača jer većina smatra da je to godinama najveći problem za "Profesora" i njegove "Tobdžije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aki Kralj
Friday, 19.12.2014
10:30

Ovo bi zasigurno znacilo prodaja Podolskog i slanje Kembela na pozajmicu (a mozda ce i njega prodati)... Po mom misljenju nepotreban potez...

avatar
Tomas Rosicky
Saturday, 20.12.2014
12:49

A prodati Podolskog trenutno najboljeg posle Sanceza i Zirua u Arsenalu je veca greska od prodaje RVP-a.