Venger kupuje u Lionu?

Autor: Boban Filipović
subota 21.01.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala veruje da može da se domogne sjajnog driblera pošto je Olimpik juče doveo u svoje redove Memfisa Depaja.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Dovođenje Depaja moglo bi da znači da je Rašid Gezal na prodaju.

'Daily Star' u današnjem izdanju piše da o toj opciji ozbiljno razmišlja Arsen Venger.

Ovo nije prvi slučaj da se odlični dribler dovodi u vezu sa 'Tobdžijama' u medijima, dešavalo se to i u prethodnim prelaznim rokovima.

Gezal je letos bio na pragu Evertona, 'Karamele' su izdvojile 12 miliona funti za transfer i bile spremne da mu ponude platu od 100 hiljada funti nedeljno, ali se posao izjalovio u poslednji čas. Šuška se da je sam igrač izrazio želju da karijeru nastavi u većem klubu, možda baš Arsenalu.

24-godišnjem Alžircu je ostalo još samo nekoliko meseci ugovora sa Lionom, ne deluje da će doći do pridužetka saradnje budući da je doveden Depaj iz Manečster Junajteda, tako da bi Francuzima ovo mogla da bude poslednja šansa da zarade njegovom prodajom.

Russia Soccer Champions League

Može se očekivati i nov atak Evertona, dva su razloga za te sumnje: teška povreda Janika Bolasija i to što je Đerar Deulofeu na izlaznim vratima kluba i blizu odlaska u Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 22.01.2017
03:24

Venger kupuje u Lionu?nhmmm mozda iz rezervne ekipe koja igra u 4toj ligi dovodi nekog igraca koji je juce postao punoljetan.....nebi me iznenadilo

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 22.01.2017
01:20

Lion ima dobre igrace...

avatar
MSSZRMK
Saturday, 21.01.2017
11:30

Nije francuz kako to pa sada sam se razočarao u Vengera.