Venger insistira, Mamić okleva

Autor: Miloš Marković
sreda 14.01.2015.
09:38
Izvor: Sportske.net

Menadžer Arsenala želi fudbalera Dinama, uputio je već i drugu ponudu na adresu hrvatskog kluba.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Kako javljaju evropski mediji, Arsenal je uputio drugu ponudu na adresu zagrebačkog Dinama, za fudbalera tog tima Marsela Brozovića.

Ovaj 22-godišnjak privlači veliku pažnju evropskih klubova, a Arsen Venger je izrazio jaku želju da uspostavi saradnju sa ovim igračem, te je na adresu njegovog kluba uputio ponudu vrednu 8 miliona evra, javlja renomirani novinar Đanluka Di Marcio.

Napadački orijentisan fudbaler sredine terena, poznat je po svojoj kreativnosti i efikasnosti pred protivničkim golom.

Reprezentativac Hrvatske, fudbaler Dinama je nastupao i u Brazilu, na Svetskom prvenstvu.

Zdravko Mamić će, ako se realizuje ovaj transfer, ostvariti još jedan odličan poslovni potez, po čemu je već uveliko poznat u fudbalskom svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Wednesday, 14.01.2015
10:57

Ne znam šta bih rekao, nadam se da su ovo samo medijske priče. Takodje se pojavila priča da je Gundgan blizu. Dobar fudbaler ali Arsenalu već par sezona treba na sredini neko ko će ući u duel sa Tureom, Matićem, Buskecom i uzeti mu loptu i ostaviti ga na podu.

avatar
murjak
Wednesday, 14.01.2015
18:55

Broza je paklen igrac, pratim HNL i hrvatsku repku i znam kako decko igra tako da Arsenalu nebi bio promasaj njega kupiti..

avatar
Benz9
Wednesday, 14.01.2015
20:28

nece broz uci u tucu sa njima i ostavljati ih na zemlji ali ce im pokupiti sve lopte tako da ostanu kao ribe na suhom....momak ne igra na snagu uopste vec ne pamet...80% presjecenih lopti je osvojio a da nije posteno potrcao za igracem,vec svojom postavkom na terenu....