Venger ima ideju, ovo bi bila trampa veka sa Sitijem?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.06.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Rekao je da neće pojačavati rivale, ali ima predlog. Nemoguća misija?

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

I dalje nije rešena sudbina Aleksisa Sančeza, sa Čileom je na Kupu Konfederacija, slao je neutralne poruke, da o transferu brine njegov agent.

Ako ne potpiše ugovor, teško je verovati da bi Arsenal mogao da rizikuje i pusti ga kao slobodnog igrača na leto.

Aleksis je zapanjio Bajern svojih zahtevima, tražio im je 25 miliona evra godišnje, jasno je, ne želi u Bundesligu, cilj mu je da ostane u PL.

Gvardiola bi hteo Čileanca, i Čelsi je veoma zainteresovan, ali je Venger bio izričit u poruci da neće pojačavati rivale.

Danas se pojavila informacija po kojoj bi Arsenal pristao na trampu Sančez - Aguero, ali to je nemoguća misija. Prvo, Sančezu ističe ugovor za godinu dana, drugo ne bi bilo šanse da Kun prihvati odlazak u Arsenal.

Njegova namera je da ostane, a ako bi odlazio, to bi značilo verovatno povratak u Španiju.

Arsenal i dalje pokušava da privede kraju pregovore oko Lakazeta čime bi rešio pitanje centralnog napadača, ali navijače i dalje brinu ugovori Sančeza, manje i Ozila koji i nema neke ponude i verovatno će potpisati novi ugovor sa "Gunerima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny Juve
Tuesday, 27.06.2017
07:45

Ja ne znam sto im ne da Sanceza i uzme Sterlinga i gotovo.

avatar
sawyer james
Monday, 26.06.2017
15:36

hahahahaha najsmesnija stvar koju sam cuo,kao prvo to sto je jesus tu ne znaci da ce kun biti rezerva vec da ce se po potrebi rotirati ili igrati zajedno,kao drugo aguero je bolji igrac od sanceza koji nam cak nije ni potreban i kao trece ni siti ni aguero nikada ne bi pristali na nesto ovako

avatar
MSSZRMK
Monday, 26.06.2017
13:31

Jesus ce biti starter pa ne bi bilo iznenadjenje da predje negde samo ne u Arsenal jer ovakva klasa zasluzuje bolji klub.

avatar
Djordjo COYG
Monday, 26.06.2017
12:44

Sanchez i Aguero su isto godiste***

avatar
mak_juventino
Monday, 26.06.2017
12:38

Ajmo ajmo , pametno ! Zelite Alexisa , dajte Aguera ! Bravo Venger !

avatar
Djordjo COYG
Monday, 26.06.2017
11:53

Pa pazi on nije u prvom planu kod Guardiole i lako bi moglo ovo da se desi jer u Atm nece ici zbog zabrane a nvrm da bi isao u Barsu ili Real zbog Atletika, ovo bi mu bilo najbolje bio bi glavni igrac i ovo jedina trampa na kojoj ne gubimo mnogo iako Alexis moze vide da pruzi od Aguera mladji je i pise se da je Arsenal zavrsio sve sa Lemarom tako da ako se to dogodi da dodju Lemar i Aguero mi dobijamo i nece se toliko osetiti odlazak Alexisa iako msm da je najbolje da Alexis ostane a i potpisace ugovor pre ili kasnije moraju mediji o necemu da pisu al ako se ovo vec dogodi to i nije toliko lose

avatar
_Paulaner_
Tuesday, 27.06.2017
11:03

Bilo bi interesantno videti Aguera u ars, ali on je sam izjavio da u eng moze da igra samo za siti i ni za koji klub vise, a nakon toga se vraca u arg, iskreno ne odbacujem opciju da Gvardi dovede Sanceza i bez trampe;)

avatar
BajaPapaja
Monday, 26.06.2017
10:04

Sto nema sanse kada ga onaj mali ionako polako isteruje iz prve postave?