Venger gleda ka Leverkuzenu?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 03.12.2015.
13:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je nekoliko prelaznih rokova unazad dovođen u vezu sa Arsenalom mogao bi ove zime da stigne na 'Emirate', piše britanska štampa.

BETA/AP Photo/Kerstin Joensson
BETA/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Nakon povrede Fransisa Kokelana, koja će ga neko vreme odvojiti sa terena, povukla je sa sobom brojne medijske spekulacije u kojima se naglašava neophodnost da Arsen Venger mora da dovede zadnejg veznog kako bi ostao konkurentan u trci za titulu prvaka Engleske.

Pre neki dan je procurela informacija da je mladi Ruben Neveš iz Portoa igrač po ukusu 'Profesora', ali danas 'Evening Standard' piše da bi rešenje za muke francuskog trenera mogao da bude Lars Bender.

Zadnji vezni 'Farmaceuta' ima 26 godina, odlična duel igra mu je jedna od glavnih karakteristika. Prošlog leta je produžio ugovr sa Bajerom do 2019. godine, a njegova cena na tržištu je 22 miliona evra (izvor transfermarkt).

Lars Bender je prošao sve reprezentativne selekcije Nemačke, za A tim 'Pancera' odigrao je 19 utakmica i postigao 4 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jurgen Klopp BVB
Thursday, 03.12.2015
22:42

Jedan od najboljih def veznih već par godina, samo mnogo podcenjen igrač! Odličan u oba pravca, pogotovo defanziva u kojoj kida!

avatar
Непобедиви
Thursday, 03.12.2015
18:32

Njega ce i dovesti. Cekam ovaj transfer evo vec 3ca godina.

avatar
cholic
Thursday, 03.12.2015
17:04