Venger dovodi "novog Vardija"?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 28.12.2016.
13:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da u Engleskoj postaje trend da se dovode igrači iz što nižih rangova.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kako "Dejli Mejl" prenosi ekipa Arsenala je na putu da ponudi ugovor 20-godišnjem fudbaleru koji nema iskustva u profesionalnom fudbalu.

U pitanju je fudbaler pod imenom Koen Bremal, nastupa na poziciji levog krila, a do nedavno je nastupao u ekipi Market Drajton u osmom rangu takmičenja u Engleskoj. Sada je u rangu iznad u redovima Hednesford Tauna.

On je zapao za oko skautima "Tobdžija" tokom njegovog nastupa za Šefild Venzdej, u kom je bio na probi, te su ga odmah pozvali u London da treninra sa prvim timom.

Očekuje se da dobije ugovor do nove godine, u trajanju od dve godine, a odmah će biti prekomandovan u U23 tim, gde će za početak sticati potrebno iskustvo.

U najvišem rangu je sve češći slučaj da klubovi angažuju polu-profesionalce, najpoznatiji je primer Džejmija Vardija, koji je po dolasku iz Flitvuda za samo dve sezone u dresu Lestera izborio reprezentativni dres i mesto među 50 najboljih fudbalera sveta za minulu godinu u izboru FIFA.

Manje je poznato da su iz najnižih rangova počeli i fudbaler Mančester junajteda Kris Smolinga, kao i napadač Sautemptona Čarli Ostin.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 28.12.2016
19:42
avatar
vojin denic
Wednesday, 28.12.2016
16:47

Kuda plovi ovaj brod?

avatar
Raúl González
Wednesday, 28.12.2016
15:21

Lepo je to, ali ovaj Venger mnogo voli da eksperimentiše. A što se tiče Smolinga, on i još uvek ima momente gde igra kao poluprofesionalac.

avatar
gunner11
Wednesday, 28.12.2016
14:47

Jao majko de ga nadje .Da sam na njegovom mestu u Januaru bih vratio Vilsera sa pozajmice i doveo bih levog beka poput Rodrigeza

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 28.12.2016
14:15

Sve po starom kod Arsena(la).