Venger - Čudo, ili će sve morati od nule?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.05.2017.
12:44
Izvor: Sportske.net

Jasna je poruka igrača, hoće li možda u svojoj poslednjoj godini doživeti raspad čitavog projekta?

Beta/Mike Egerton/PA via AP
Beta/Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Arsenalu je potrebno čudo poslednjeg dana sezone, naime, ako Liverpul i Siti pobede, u šta malo ko sumnja, "Guneri" će prvi put za Vengerovog mandata ostati bez Lige šampiona.

Neće to imati samo finansijske posledice, naime Aleksis Sančez sada više ne prihvata ni povećanje plate bez Lige šampiona, a čeka ponudu Bajerna.

No, on nije jedini igrač koji želi da napusti klub.

Ektor Beljerin bi da se vrati u Barselonu, Arsenal traži 50 miliona evra što Katalonci neće platiti. Oni se nadaju da će želja igrača biti presudna.

Uz to, Španac strahuje za svoje mesto u timu, priča se da bi Venger mogao da promeni formaciju u 3-5-2 i da pruži Oksu Čembrlenu šansu po desnom boku što bi Beljerina preselilo na klupu.

Od ostalih igrača Ozil bi da ostane, mada navijači nisu sigurni da li je uopšte potreban timu, i mnogo radije bi da on ode, a Sančez ostane.

Neki komentari govore da bi bez Čileanca, "Guneri" bili u sredini tabele.

Vengeru bez Lige šampiona neće biti lako ni da privuče pojačanja, zainteresovan je za Tolisoa iz Liona koji košta 40 miliona evra i oko koga Juve okleva, a teško je verovati da mogu da pariraju ostalim klubovima iz vrha oko Van Dajka ili Bonućija.

U svakom slučaju, biće zanimljivo videti šta donosi leto, posle finala kupa, Vengera čeka razgovor sa gazdom Kronkeom, nakon čega bi neke stvari mogle da budu jasnije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WengerOUT
Thursday, 18.05.2017
15:58

Nisam siguran da je Arsenal u poslednjih 12 godina mogao da parira bogatijim klubovima. nBez LŠ i sa LŠ, vrhunski igrači znaju da u Arsenalu više od top 4 ne mogu da imaju, tako da se neće mnogo osvrtati prema severnom Londonu.

avatar
KianyRiws
Thursday, 18.05.2017
15:02

Zanimljivo kako,u bilo kojoj oblasti zivota da se radi,neki ljudi ne mogu prepoznati trenutak kada treba da se pokupe i zauvek odu.Venger nije zreo za odlazak,on je odavno prezreo.

avatar
Ashburton Grove
Thursday, 18.05.2017
13:42

Uzmi FA kup i napusti klub kao gospodin...

avatar
Thursday, 18.05.2017
14:52

Koji FA-Kup pa ti slepci nemaju herca da pobede Celzi u finalu!

avatar
StefanK
Thursday, 18.05.2017
13:29

Videcemo sta leto donosi, ali to da mi ne mozemo da pariramo drugim klubovima je smesno...Jedino je razlika sto mi imamo trenera koji nece da trosi inace bismo lagano mogli da pariramo svima za bilo kog igraca jer mislim da smo pored Bajerna jedan od najstabilnijig klubova plsu sto su vlasnici puni kao brod...Sad sto nece da trose mi tu ne mozemo nista, vec samo da cutimo i gledamo pa kako bude...Ali valjda ako budemo 5. i oni ce videti da mora da se ulaze i da ne ide vise ovako jer je fudbal mnogo uznapredovao i sve se vrti oko novca,a ne oko nekih ideala u koja Venger i dalje veruje...np.s. Moze li mi neko reci odakle sve izvlace ove vesti za Sanceza i ostale? Cas jedno, cas drugo cas trece, a pratim Arsenalove vesti svuda redom i retko gde naletim na nesto sto ovde pise, narocito za ove zelje igraca da idu...Izvinjavam se sto ste morali da citate poveci komentar...Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala! :)

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 18.05.2017
15:20

ovo je vise sportski tabloid nego prenosnik ozbiljnih informacija

avatar
WengerOUT
Thursday, 18.05.2017
15:29

Pa Vengerov ideal i jeste novac. Novac u kasi, a ne u transferima.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 18.05.2017
13:23

Zgazicemo ih u kupu samo tako.

avatar
zlocko
Thursday, 18.05.2017
13:18

Pa ni Celsi nije igrao nista. Pustaj nezadovoljne i dovedi pojacanja i cao

avatar
Thursday, 18.05.2017
13:17

Od koje nule,odlaskom Sanceza i ostajanjem bez LS,nema ozbiljnog igraca koji god novac da ponude da ce taj pristati da dodje u Arsenal dozivece tek fijasko na trzistu ovo leto.

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 18.05.2017
13:13

Bolje preuzeti malo rizika i krenuti od nule. Tu mislim na otpustanje Vengera i prodaju jednog dela igrackog kadra . Arsenal s Vengerom vec godinama stoji u mestu,jedino sto nekad osvoje FA kup ili Superkup Engleske. Imaju nekoliko odlicnih igraca ,a ovo ostalo nije dovoljno dobro za velike stvari ili Venger ne ume da izvuce maksimum iz njih. Stalno se brukaju u Ligi Sampiona,stalno u Engleskoj u jednom trenutku budu prvi i onda krenu da padaju ,a sada je taj pad jos nizi nego ranije jer verovatno nece igrati Ligu Sampiona. Ne kupuju,ne prodaju,ne menjaju sistem igre (do pre nekoliko utakmica), s takvim stavom ne mogu ni da ocekuju bolje rezultate. Najveci uspeh Arsenala u poslednjih 10 godina je nov stadion. Brukanje velikog kluba ,to je ono sto se vec godinama radi u Arsenalu.

avatar
Don Silvio
Thursday, 18.05.2017
14:25

Kad Venger ode procice gore nego Mancester. Samo Mancester se polako izvlaci uz ogromna ulaganja a pitanje je da li su vlasnici Arsenala spremni na tako nesto. Oni kad ode venger moraju promenuti svoju politiku akroz na skroz jer nema na trzistu trenera koji bi radio takav posao kao Venger, mozda Klop ali je on zauzet...

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 18.05.2017
17:03

Ovi iz uprave Arsenala su vise puta izjavljivali da imaju novac i daju ga Vengeru na raspolaganje ali da on nece da trosi. Takodje su bile price da ce na kraju ove sezone,zbog losih rezultata,Vengeru postaviti uslov da ili trosi i napravi nesto znacajnije ili da ide. Drze ga na klupi zbog svega sto je ranije ucinio za tim i zbog velikog postovanja prema njemu. Takodje je sam Venger govorio da vise voli da stvara igrace nego da ih kupuje. Ima odlicnih trenera na raspolaganju koji bi mogli da preuzmu Arsenal i mislim da bi im bilo bolje,mozda ne odmah te sezone ali da bi vremenom Arsenal ponovo postao ozbiljan tim jer to trenutno nisu.

avatar
KianyRiws
Thursday, 18.05.2017
15:03

Bravo za text!Sa ovakvim igracima,tako mizerna izdanja.

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 18.05.2017
12:56

Bolje je za Arsenal da budu 5. i da otpuste Vengera. Ovako svaki put se ugura nekako medju prvih 4 i dobije novu sansu, a nista ne urade tokom cele sezone. Neka nadju novog trenera i krenu lepo od nule, jer ovako godinama stoje u mestu

avatar
A.Conte
Thursday, 18.05.2017
12:55

Jos ako ih mi isprasimo u finalu...

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 18.05.2017
12:51

Nece oni videti LS skoro u ovakvoj konkurenciji. Hitno oterati Vengera i dovesti Zahu, Rodrigeza , Lakazeta...

avatar
Carina_11303
Thursday, 18.05.2017
13:08

Zasto bre? Neka ostane Venger i neka dovede opet neke Žirue i Džake. Nama je to ko bombona.

avatar
jack wilshere
Thursday, 18.05.2017
14:46

Kad cete stici Everton po titulama?