Veliko interesovanje za Veljkovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.06.2015.
20:20
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije i momak koji je stub odbrane na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu nalazi se na meti nekoliko klubova u Engleskoj.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Jedan deo Uprave Totenhema posmatraće utakmicu Srbije i Malija u polufinalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, a u centru njihove pažnje svakako će da bude Miloš Veljković, njihov član.

Oni su već otputovali, sutra od 9:30 po srednjeevropskom vremenu će gledati ovaj meč koji je nama od izuzetne važnosti.

Interesovanje za Veljkovića je veliko, posebno od strane ekipa koje se takmiče u Čempionšipu, a na Totenhemu je da odluči da li je spreman da ga pusti još jednu godinu na kaljenje.

Naš mladi reprezentativac je sjajan na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, stub je odbrane naše reprezentacije zajedno sa Srđanom Babićem. Srbija je ekipa sa najboljom odbranom na prvenstvu, primili su svega dva gola u dosadašnjem delu, odigrali su pet mečeva, dva puta su igrali i produžetke.

Smatra se da će Veljković ukoliko zadovolji sutra i eventualno u finalu dobiti priliku da ravnomerno konkuriše za prvi tim Maurisija Poketina.

Što se zainteresovanih klubova tiče, MK Donsi se pominju kao najozbiljniji u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Tuesday, 16.06.2015
22:26

Najbolje mu je da odigra sledecu sezonu negde na pozajmici. Mislim da nece dobiti sansu da igra konstantno za prvi tim Totenhema.