Velika većina navijača Barselone želi Ukrajinca

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.12.2015.
13:35
Izvor: Sportske.net

Istraživanje je sproveno, navijači Barselone žele da u svom timu vide Jarmolenka.

BETA/AP Photo/Boris Grdanoski
BETA/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Andrej Jarmolenko, čovek koji se nalazi među 100 najboljih fudbalera sveta u izboru Gardijana, mogao bi da promeni sredinu ovog januara, prenose španski mediji.

Jarmolenko je član Dinama iz Kijeva i jedan je od najboljih fudbalera reprezentacije Ukrajine, a svoju karijeru bi mogao da nastavi u Barseloni.

Pisalo se to i ranije, znamo vrlo dobro da Barsa traga za fudbalerom kakav je bio Pedro otkako je on otišao u Čelsi.

Ipak, definitivno je da bi Jarmolenko morao na klupu kada se igraju veliki mečevi, jednostavno je teško pronaći mesto u startnoj postavi Barselone u ovom trenutku za ovog ofanzivnog fudbalera.

Navijači Barselone su takođe dali svoj glas u jednoj anketi koja je sprovedena tokom prethodne nedelje. Čak 82% navijača želi da vidi Ukrajinca u timu, što je zaista ogroman broj ljudi.

Priča se da pojedine ekipe iz Premijer lige poput Evertona imaju želju da ga dovedu tokom januarskog prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 24.12.2015
16:12

Jos jedan strasno iritantan igrac u koloniji takvih u Barseloni..

avatar
Sasa1988
Friday, 25.12.2015
12:27

Mentalitet kluba, samim tim politika u oba smijera je takva, da sve sto ima dodira sa njim, postaje iritantno. Nije bukvalno BrCelona kriva, vec oni koji je vode. Ne odisu sportskim vec politickim mentalitetom. To ocigledno mnogi ovde ne mogu da shvate, misleci da neko mrzi BrCelonu zato sto navija za Real ili neki drugi klub koji im je konkurencija. Suludost. Ideologija cini da zdrav razum u najmanju ruku osijeti iritantnost.

avatar
fcb
Thursday, 24.12.2015
15:19

Dobar je igrač, i nemam ništa protiv toga da dodje, ali mislim da bi za njegovu karijeru to bio korak unazad, jer bi praktično cijelo vrijeme sjedio na klupi, a pogotovo sad kad je gužva još veća jer u ekipu ulaze Arda i Vidal

avatar
Barça el honor
Thursday, 24.12.2015
15:16

Vise je potrebniji neki klasicni spic ali bi Jermolenko lepo pao Barsi.

avatar
NIKE
Thursday, 24.12.2015
14:55

U većini klubova bi mogao igrati u prvih 11, zašto bi sjedio i grijao klupu u Barci, da mu propada karijera? Pedro je otišao radi istog razloga, Jarmolenko je čak i bolji od njega...

avatar
Johan Krojf
Thursday, 24.12.2015
17:33

U vecini da ali u vecini jakih timova ne, Barsa, Bayern, Real, Celzi, PSG, Siti, u bilo koji od ovih klubova da ode ne bi se naigrao.

avatar
Ginseng
Thursday, 24.12.2015
19:04

Zato sto bi u vecini klubova na kraju ostao bez titula.U Barsi bi barem osvojio sve sto se moze osvojiti ako ne u prvoj sezoni onda u drugoj. I sigurno bi imao bolju minutazu od Pedra jer je bolji od njega cak uz to sto je i mladji.