'Večiti', reagujte - Tores je besplatan!

Autor: Miloš Marković
petak 12.12.2014.
09:52
Izvor: Sportske.net

Prilika da svako, pa i beogradski večiti rivali reše pitanje u napadu, stvoriče se u januaru kada će, po svemu sudeći, Fernando Tores postati slobodan igrač!

Beta/AP Photo/ Marco Vasini
Beta/AP Photo/ Marco Vasini

Povezane vesti

U skladu sa prakos koja je postala uobičajena za srpske klubove, a koja se ogleda u dovođenju besplatnih i slobodnih igrača, prilika koja bi mogla da se pruži u januaru je nestvarna.

Nestvarna će biti i prilika za to svakako, svu šalu na stranu, nema sumnje da će otimanje o Fernanda Toresa uskoro i početi!

O čemu se radi?

Informacije koje stižu iz Italije jasno poručuju da Milan želi da prekrati pozajmicu Fernanda Toresa, Španca vrati u Čelsi. Sa druge strane, jasno da je El Ninjo višak u Londonu, te iz Engleske tvrde da će Plavci svog fudbalera ponuditi BESPLATNO.

Fernando Tores ima ugovor sa Čelsijem koji ističe kroz dve godine, njegova plata jeste značajni trošak i rukovodstvo želi da se 'reši' finansijskog problema, te će navodno ponuditi zainteresovanim klubovima da bez obeštećenja preuzme ugovor španskog fudbalera.

Imajući u vidu visinu plate iskusnog napadača, jasno je da je krug klubova koji su u mogućnosti da sebi priušte El Ninja sužen.

Naravno, još jednom svu šalu na stranu, ni Zvezda ni Partizan nisu u tom krugu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke