Već je dogovoreno – Falkao se ne vraća u Monako!

Autor: Miloš Marković
petak 03.10.2014.
12:20
Izvor: Sportske.net

Iako je tek počela pozajmica, Radamel Falkao je postigao dogovor o transferu u redove Mančester Junajteda. Kao da nije ni bilo sigurno da se neće vraćati u Monako...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Radamel Falkao je tokom leta stigao u Junajted za 6 miliona funti, koliko su đavoli izdvojili za jednogodišnju pozajmicu kolumbijskog Tigra.

Ako je neko i sumnjao da će se to desiti, Radamel Falkao će i nakon isteka pozajmice ostati u Mančester Junajtedu. Naime, engleski mediji na sva zvona prenose informaciju da je Falkao pristao na ponudu kluba, da je dogovor postignut i da će za sumu od 43.5 miliona funti njegov ugovor biti otkupljen od strane francuskog kluba.

Dodatne informacije otkrivaju da je Ed Vudvard Falkau ponudio 250 hilajda nedeljno, te bonuse, premije i procenat od zaštitnih prava, a klub sa Old Traforda se dobro postarao da se ne ponovi slučaj Tevez iz 2009. godine.

Tada je Argentinac, kao pozajmljeni igrač došao na dve sezone u klub uz dogovor da će Junajted otkupiti ugovor po isteku pozajmice za sumu od 25 miliona funti. Ipak, kako dve strane nisu uspele da utanače detalje ugovora samom igraču, dogovor je propao i Tevez je prešao u Mančester Siti.

Ovoga puta, čitav posao je urađen unapred, Falkao je pristao na uslove koji će zvanično biti prezentovani i potpisani istekom jednogodišnje pozajmice i tako sprečio Falkaove advokate i zastupnike da u maju eventualno potraže više novca.

Nova informacija u vezi čitavog dogovora između Junajteda i Monaka je negiranje klauzule da engleski klub Kolumbijca može momentalno da vrati u Francusku u slučaju nove povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke