Vaskez se vratio u Real

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.07.2015.
15:43
Izvor: Beta

Fudbalski klub Real Madrid saopštio je danas da je dosadašnji igrač Espanjola Lukas Vaskez potpisao petogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom".

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Vaskez se tako vraća na Santjago Bernabeu.

On je ponikao u omladinskog školi Reala, ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu zbog čega je prošle sezone prešao u Espanjol.

Klub iz Barselone je želeo da Vaskez ostane u klubu, ali je Real odlučio da aktivira klauzulu o ponovnoj kupovini tog igrača.

Predsednik Espanjola Žoan Koljet je ranije ove nedelje saopštio da su se klubovi dogovorili, a mediji u Španiji su preneli da će transfer iznositi milion evra.

Vaskez je tokom prošle sezone odigrao 33 meča u Primeri i postigao tri gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 02.07.2015
18:31

Ne znam koliko mu je ovo pametan potez. Neće se naigrati, kao ni Odegard i Silva...

avatar
знају ли ти ђаци?!
Thursday, 02.07.2015
16:14

Можда није ни време ни место, али... nМолим вас да објавите једну вест посвећену рођендану великог, највећег, НЕБОЈШЕ ЧОВИЋА. Жив нам био још 100 година мајсторе. Гаси авангарду. nЖивели браћо пантери.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 02.07.2015
15:58

Samo se nadam da Benitez ovim nacinom ne popunjava Spance i timu kako bi prodao nekog iz prve postave, konkretno mislim na Ramosa i Ikera!

avatar
Legenda BDS
Thursday, 02.07.2015
15:48

Pa sto su ga prodavali... Slepci.. Perez i njegova posla.. Prodaj pa vrati za 10 puta vecu cenu.. Ali oko Morate se malo zajebo