Varan 'svađa' Gvardiolu i Murinja

Autor: Miloš Marković
utorak 13.01.2015.
13:03
Izvor: Sportske.net

Mladi francuski defanzivac našao se na meti nekadašnjih trenera Reala i Barselone.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Rafael Varan je označen kao štoper budućnosti, ovaj 21-godišnjak je viđen kao Realova investicija, ipak, mediji ga sve učestalije sele iz Madrida.

Današnje izdanje Marke navodi da je, osim Čelsija, krajnje ozbiljnu nameru da svoj tim pojača sjajnim francuskim fudbalerom pokazao i Pep Gvardiola, trener minhenskog Bajerna.

Pomenuti izvo tvrdi da su Bavarci veoma ozbiljni u svojoj nameri i da su spremni za nagažovanje ovog fudbalera da izdvoje čak do 40 miliona evra.

Ostaje da se vidi kako će na ovakve navode reagovati Karlo Anćeloti, koji ima veliko poverenje u svog mladog igrača, iako mu je u tekućoj sezoni samo u četiri navrata omogućio mesto u startnoj postavi za mečeve domaćeg takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 13.01.2015
14:11

Nema od ovoga nista posto je Pepe vec u godinama i ocekivati je da ove sezone Varan dobije znatnu minutazu a od sledece da postane starter.Nisam siguran da ce Anceloti dozvoliti da mu jedina alternativa u odbrani ostane Nacho.

avatar
Kroos #8
Tuesday, 13.01.2015
14:31

Problem je sto Pepe sto je stariji igra sve bolje, uz to se i smirio, tako da je trenutno mnogo dobar, pre bih ja Ramosa malo na klupu, kao protiv Espanjola.

avatar
Misosesic
Thursday, 15.01.2015
20:21

jeste pepe dobar ali nema alternative onda ima Nacho ali to nije nivo za Real da su doveli kojeg odbrambenog igraca bi bi i nekako poverovao u ovo ali ovako mislim da od toga nema nista.Plus sa Realom su zagarantovani trofeji i prestiz.A sto se tice to za Ramosa slazem se trebao bi malo na klupu i da se odmori i da se vrati na zemlju malo.