Varan gubi strpljenje?

Autor: Dragan Milosavljević
utorak 03.03.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Perspektivni Francuz želi da ima zapaženiju ulogu u prvom timu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Mediji sa "Pirineja" prenose da je mladi Francuz počeo da gubi strpljenje u Madridu i da razmatra prelazak u Premijer ligu.

Dvadesetjednogodišnji  odbrambeni igrač bori se sa Pepeom i Serhiom Ramosom za poziciju u zadnjoj liniji Realove odbrane i za sad u toj "borbi" nema mnogo uspeha. Portugalac i Španac su u prednosti kod Anćelotija.

 U "Kraljevskom klubu" ga smatraju igračem za budućnost, koji bi trebalo da bude nosilac igra u narednim godinama ali on  želi da igra već sada.

Real Madrid je nevoljan da prodaje igrača od koga mnogo očekuje.

Po novinskim izveštajima, Madriđani su navodno pronašli zamenu za Varana ukoliko bi on napustio klub, a reč je o Ajmeriku Laporteu, fudbaleru koji nastupa za Atletik Bilbao, koji se takođe nalazi na skeneru Mančester Junajteda i on je druga opcija ukoliko ne dođe da realizacije transfera sa Varanom.

Ovaj pouzdani defanzivac se nalazi na listi želja Čelsija i Arsenala, a čelni ljudi "Galaktikosa" ne žele da ga prodaju ispod 30 miliona eura.

 Varan je već sarađivao sa Murinjom za vreme njegovog boravka u Madridu i imao je zapaženu ulogu u tom timu. Murinjo je za njega imao samo reči hvale pa je vrlo moguće da će doći do pregovora i sa "Plavcima".

Gde će ovaj francuski reprezentativac nastaviti karijeru, ostaje da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke