Vanja, za sada, ostaje u Lehiji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.01.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić ostaće u poljskoj Lehiji još neko vreme uprkos tome što su se za njegove usluge raspitivali evropski velikani.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši golman novosadske Vojvodine Vanja Milinković-Savić neće menjati sredinu u zimskom prelaznom roku iako su se za njegove usluge interesovali klubovi poput Benfike i Ajaksa.

Menadžer mladog reprezentativca Srbije Mateja Kežman smatra da je najbolje da Milinković-Savić ostane u Lehiji koja se u datom momentu nalazi na deobi prvog mesta poljske Ekstraklase.

"Suština je da nastavi da uspešno brani u dresu Lehije i na još višem nivou, takođe i kad jee reč o našem državnom timu. Lehija se bori da postane šampion i procena klupskog rukovodstva je da joj je Vanja preko potreban u ostvarenju takmičarskih ciljeva" rekao je Kežman za "Žurnal".

Činjenica je da u datom momentu mladi golman nema razloga za žurbu jer vreme radi za njega, a stvari se odvijaju na najbolji mogući način.

Krajem februara Vanja Milinković-Savić puni 20 godina pa mu dobar angažman na zapadu Evrope sigurno neće "pobeći" zbog čega je jako bitno da tekuću sezonu do kraja odradi na pravi način.

Lehija se u Poljskoj bori za titulu, a mladu reprezentaciju na leto čeka učešće na Evropskom prvenstvu, pa Vanja Milinković-Savić može samo da profitira za nekoliko meseci zbog čega treba da nastavi sa radom i da bude strpljiv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke