Van Persi - Italija kao sudbina?

Autor: Miloš Marković
petak 28.11.2014.
09:44
Izvor: Sportske.net

Bio je Holanđanin na pragu selidbe u Seriju A pre nego što se obreo na Old Trafordu, izgleda da mu je 'čizma' suđena.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sve učestalije spekulacije u vezi sa napadačkim dvojcem Mančester Junajteda stižu iz engelskih medija.

Radamel Falkao će u nastavku sezone dobiti prednost u odnosu na Robina Van Persija, u nadi da dokaže javnosti da je savladao povrede i da može da bude ponovo onaj stari, zbog čega je i doveden u Englesku.

Sa druge strane, takav rasplet zatvoriće Robinu van Persiju vrata prvog tima, sve je izvesnije da bi iskusni Holanđanin u potrazi za minutažom mogao da promeni sredinu.

Sećate se svi da je pre dolaska u Junajted Van Persi bio na korak prelaska u Juventus. Obišao je klub, upoznao se sa stadionom, gradom, ljudima u Torinu, izrazio i sam zadovoljstvo što ga je kontaktirao šampion Italije. Ipak je ostao u Engleskoj, finansijski detalji su presudili, ali izgleda da je Italija suđena 31-godišnjem Holanđaninu.

Engleski Telegraf prenosi da je Inter pokazao interesovanje za uslugama iskusnog napadača, čiji status razmatra i sam Junajted, ponajviše opet iz finansijskog ugla.

Naime, ukoliko ostane u Junajtedu do kraja ugovora, Van Persi će inkasirati 10 miliona za vernost i lojalnost klubu, ali postoji zabrinutost koliko u tom vremenu Holanđanin mogao da doprinese, te je prodaja od 10 miliona funti opcija koja bi predstavljala uštedu od 20 miliona funti.

Bilo kako bilo, isti izvor sugeriše da je svaki potencijalni transfer nemoguć tokom zime, već da će se o sudbini Robina Van Persija razmatrati na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Friday, 28.11.2014
10:49

Tamo bi bio Messi i Ronaldo u jednom

avatar
PintoDaCosta
Friday, 28.11.2014
12:41

Tevez je nejgova klasa..jeste najbolji u Italiji ali ne odskace previse.. Tako da msm da nisi upravu, tu ce jos neki proraditi mladji. Mozda bude najbolji ali nece odskakati toliko.