Van Gal privodi stvari kraju sa Holanđaninom!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.12.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net

Van Gal će najverovatnije dovesti svog sunarodnika u tim Junajteda, preneo je ESPN.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Holandski internacionalac koji se konačno vratio nakon duže povrede u redove Rome, Kevin Strotman, mogao bi da promeni sredinu ove zime, preneli su italijanski i engleski mediji.

Već godinu dana traju priče da je Mančester Junajted zainteresovan da vidi ovog fudbalera u svojim redovima, ali nije bio ovaj tim jedina opcija za sjajnog veznog igrača.

Real se takođe zainteresovao, jednog trenutka i Mančester Siti, ali interesovanje Mančester Junajteda nije niti jednog trenutka došlo u pitanje.

Od trenutka kada je došao na klupu Luj Van Gal u Mančester Junajted, priče da će njegov sunarodnik doći u ovaj klub su sve češće, bilo je i onih da su oni postigli usmeni dogovor, a sada je "ESPN" istakao da se stvar bliži kraju.

Oni pišu da su Italijani spremni da prihvate ponudu od 37 miliona evra (30 miliona funti), iako su u jednoj situaciji istakli da ga neće prodavati.

Kao još jednu činjenicu koja bi mogla da bude presudna navodi se ispadanje Rome iz Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Thursday, 18.12.2014
22:43

Trenutno nepotreban, jer imamo Felainija, Blinda i Kerika, bolje dati 30 miliona za Hamelsa i napraviti konkurentan tim, ovako i dalje nam duva promaja..

avatar
Milos84
Thursday, 18.12.2014
23:22

Jel ti stvarno mislis da ono "smece"od igraca, (Felaini )moze da bude sastavni deo jednog jakog M.Uniteda ?

avatar
Стефан Б.
Friday, 19.12.2014
18:12

Hahahah nemam života da se raspravljam sa tobom oko Felainija :))))))

avatar
Nikola M.
Friday, 19.12.2014
01:28

Felaini nije smeće od igrača, mogao bi da imaš iole poštovanja prema njemu, a ne da ga tako nazivaš. Zašto da ne bude deo jednog jakog Junajteda?! Ustalio se u prvu postavu, sasvim korektne partije pruža, donosi stabilnost, sigurnost na sredini, i ne vidim razlog zašto ne bi bio.

avatar
ggmuchod
Friday, 19.12.2014
00:50

Ja ne znam zašto ljudi misle da je Humels dobar igrač.. Kiksara je i povređuje se dosta često, a povreda nam ne fali.. Najbolji bi bili Vlar, Miranda, itd.