Van Gal počeo da kupuje?

Autor: Boris Jovanović
subota 11.04.2015.
09:30
Izvor: Sportske.net

Prvi transfer je izgleda pred realizacijom, ali to će biti relativno malo ulaganje u odnosu na novac koji Holanđanin namerava da potroši!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Junajted je blizu povratka u Ligu šampiona, a svakako da će uslediti agresivni prelazni rok. Engleski mediji pišu da bi Van Gal mogao da uloži novih 150 miliona funti kako bi napao titulu naredne sezone.

Prvi transfer je izgleda pred realizacijom, na "Old Traford" stiže Ilkaj Gundogan odlični vezista Dortmunda. On je odbio da produži ugovor sa "Milionerima", saopštio je klubu da ima nameru da napusti Bundesligu i izgleda da je veoma zagrejan za dolazak u Junajted.

Prema nekim procenama njegov transfer bi, s obzirom da ulazi u poslednju godinu ugovora trebalo da košta oko 18 miliona evra.

Van Gal je spreman da izdvoji mnogo više za Humelsa, pa se spekuliše da bi mogao da ponudi praktično paket Nemcima za ovu dvojicu igrača.

Suma bi bila oko 60 miliona evra, što znači da bi Humels koštao nešto više od 40.

To je samo trećina novca koju će Junajted potrošiti na pojačanja, traže jednog ili dva štopera, pokušavaju da dovođenjem Alveša reše problem desnog beka, a s obzirom da Falkao neće biti otkupljen i da je Van Persiju vreme isteklo, sasvim sigurno će pokušati da kupe dva napadača. Prva meta je Kavani, a pominje se i nekoliko mlađih igrača.

Očigledno da "Đavoli" žele svi silama da stvore respektabilan tim i da neće žaliti sredstva da naprave odličnu ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke