Van Gal otpisuje trojicu

Autor: Miloš Marković
četvrtak 15.01.2015.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ko su fudbaleri na koje Luj Van Gal ne računa u narednom periodu?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Holanđanin se nalazi pred važnim odlukama koje se tiču igračkog kadra.

Brojna pojačanja tokom leta su stigla u klub, Luj van Gala u ovom delu sezone već ima jasan stav i ideju u vezi sa fudbalerima na koje računa i sa kojima će morati da se oprosti tokom zime.

Kako javljaju engleski mediji, prvi na 'listi za odstrel' jeste trio koji čine Tom Kleverli, Anders Lindegard i Daren Flečer.

Iskusni vezista Mančester Junajteda se tokom porethodnog perioda borio sa bolešću, oporavljen privlači pažnju Vest Bromvič Albiona, koji je već pokrenuo postupak ka angažovanju 31-godišnjeg fudbalera.

Kada je u pitanju Tom Kleverli, Englez je na pozajmici u Aston Vili, koja je raspoložena da otkupi ugovor i dva kluba pred sobom imaju razgovore u vezi sa definisanjem cene.

Golmanska pozicija Junajteda je ojačana dolaskom Viktora Valdesa, iskusnog španskog golmana koga je Van Gal promovisao u Barseloni i u čije kvalitete ima veru i poverenje, za razliku od Andersa Lingarda.

Ipak, danski golman bi mogao da 'preživi' zimu, ostane do leta, ukoliko i dalje ne bude konkretnih ponuda i interesovanja za ovog čuvara mreže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke