Van Gal: "Kažete, Bejl?"

Autor: Miloš Marković
sreda 24.12.2014.
13:54
Izvor: Sportske.net

Zagonetan je ostao menadžer Mančester Junajteda na pitanje u vezi sa navodnom ponudom upućenom Real Madridu za Gareta Bejla.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Engleski mediji ne odustaju, interesovanje Mančester Junajteda za gareta Bejla je i dalje tema na ostrvu.

Đavoli su minule sezone pokušali da dovedu Velšanina, koji je finansijski bolju ponudu odbio zbog Reala, gde je ostvario svoje snove. Ipak, mediji ne odustaju, tvrdi se da postoji nezadovoljstvo kod Karla Anćelotija, koje bi moglo da se iskoristi u pravcu prodaje i povratka na ostrvo.

Štaviše, Junajted je očito poslao ponudu za Bejla, Van Gal je od svog dolaska u Junajted dobio koga god je poželeo.

Interesantno, govorio je o tome i sam, kaže da u Bajernu nikada ne bi dobio potvrdne odgovore za sve igrače koje je uspeo da dovede na Old Traford, iznenađen je koliko mu je rukovodstvo izašlo u susret sa pojačanjima.

Dakle, da li je Bejl njegova nova skupocena želja?

„O tome ne mogu da raspravljam sa vama. Na tu temu razgovaram sa svojim nadređenima, sa direktorom kluba, ne sa medijima.“, kratko je odgovorio Holanđanin.

Mediji su, naravno, odmah istakli da Van Gal nije negirao tvrdnje, što inače radi kada su u pitanju transferi o kojima zaista ne razmišlja. Poznat kao direktan i otvoren, ovoga puta je samo pojačao spekulacije svojim zagonetnim stavom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Wednesday, 24.12.2014
15:17

U sta se pretvori Junajted...Njih sam sm smatrao normalnim klubom dok je bio Ferguson na klupi...Ali sad su potpuno izgubili kompas i polako postaju vjestacki klub koji samo kupuje igrace od 100 miliona...Pa u timu sad imaju Van Persija,Matu,Runija,Di Mariju,Falkaa i ni to im nije dosta...Van Gal sa ovim igracim mora imati bolje rezultate,nema alibija.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 24.12.2014
15:56

Ako je Junajted vestacki klub,sta su onda Barsa i Real?

avatar
@stats
Wednesday, 24.12.2014
15:58

Junajted sledece sezone dominira, zivu bili pa videli. Meni je npr. drago sto se maksimalno pojacavaju i sto ce biti konkurencija Sitiju i Celziju.