Van Gal ima novu ideju za napad?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.02.2015.
09:00
Izvor: Sportske.net

Sigurno je da Falkao neće biti otkupljen, a Junajted je izgleda spreman da izdvoji oko 35 miliona evra za novog napadača.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prema pisanju engleskih medija u pitanju je Robert Levandovski.

Poljak se nije baš proslavio u Bajernu, smeta mu i sistem  rotacije, postigao je 10 golova u 20 mečeva u Bundesligi ove sezone. Ako ovako nastavi neće biti čudo ukoliko se posle jedne sezone rastane sa Bavarcima.

Luj Van Gal je više nego zainteresovan za Levu, spreman da plati oko 35 miliona evra, veruje da bi se igrač sjajno snašao u Premijer ligi.

Jasno, pita se Bajern koji bi prvo trebalo da nađe zamenu, u ovom trenutku sve je na dugačkog štapu, mada bi primamljiva ponuda i mogućnost da nađu nekog novog napadača koji se više uklapa u Gvardiolin sistem igre mogla da otvori vrata ovom transferu.

Junajted ima novac, neće otkupi Falkaoa, pa bi planirana sredstva mogla da budu uložena u novog napadača.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Monday, 23.02.2015
10:11

Nema od ovoga ništa.A van gal neka se okane bajerna.Prvo miler,Svajni i Roben,pa zatim Lam i Gece pa sad Lewandowski msm strašno.Kada ode pep voleo bih da te vidim kod nas,igrali smo lepši fudbal sa tobom i igrali finale ls 2010.

avatar
Diego Forlán Corazzo
Monday, 23.02.2015
17:10

To su ti samo spekulacije moj Mario. Pa cuj Lama da dovede, to bi bilo kao da je Bajern hteo da dovede, recimo, Gerija Nevila pre jedno deset godina isto tako i Bastijana, to su sve izmisljotine da bi se privukli ljudi da procitaju vest. Tu ne mislim na Sportske nego na engleske i druge tabloide koji tako svaki dan pisu neke gluposti.