Van Gal dobio „zeleno svetlo“ od Palerma?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 11.02.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Junajted izgleda dovodi sjajnog napadača na Old Traford.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Junajted je, uz mnoge druge evropske velikane, već nekoliko meseci unazad, povezivan sa dovođenjem zvezde Palerma, Paula Dibale.

Dok Dibalin klub nije želeo da pregovara o transferu u januarskom prelaznom roku, izgleda da je predsednik Palerma, Mauricio Zamparini, spreman da pregovara sa Junajtedom u letnjem prelaznom roku.

Dibala vredi 40 miliona evra i neću ga prodati pre juna. Mnogo stranih klubova se raspituje za njegove usluge, uključujući i Mančester Junajted. Rekao sam Englezima da Dibala sada nije na prodaju, ali da za 6 meseci možemo pregovarati. On je trenutno najbolji napadač u Evropi, po mom mišljenju. Takođe, srećniji bih bio ako bi Dibala završio u Juventusu, ako je to moguće.“, izjavio je Zamparini.

Junajtedovi skauti pomno prate igre talentovanog napadača već nekoliko meseci i uzimajući u obzir finansijsku nadmoć engleskih klubova u odnosu na italijanske, veće su šanse da Dibalu sledeće sezone gledamo u najjačoj ligi na svetu.

21-godišnji napadač, koji je ove sezone postigao 11 golova u Seriji A, vredi oko 30 miliona funti, pišu engleski mediji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke