Van Gal - Brige oko štopera i golmana!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.05.2015.
09:51
Izvor: Sportske.net

Kao i navijače, i Holanđanina očekuje nervoza tokom leta. Hoće li uspeti u namerama da pojača tim.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Holanđanin čeka odluku De Hee, teško je poverovati da će Španac ostati u klubu, ako ne produži ugovor.

U slučaju da ode iz Reala, prva meta je Ugo Ljoris koji ima ugovor sa Totenhemom još četiri godine. Pominje se i klauzula po kojoj sjajni čuvar mreže može da napusti klub ako ne izbore Ligu šampiona, ali to su nagađanja.

Ni dolazak Matsa Humelsa nije izvestan.

Naime, iako mnogi veruju da je Nemac na pragu "Old Traforda" stvari su se promenile. U Dortmundu strahuju da bi odlazak Klopa mogao silno da pogodi ekipu i žele da zadrže neki kontinuitet i sačuvaju tim.

Ako ode Gundogan što je izvesnije, Humels bi mogao da bude zadržan još jednu sezonu, kako bi garantovao stabilnost tima, ali i lakšu tranziciju posle promene trenera.

Ipak, dobra ponuda sigurno bi ubedila "Milionere", mada je suma od oko 30 miliona evra premala, i sigurno je da će Dortmund pokušati da uvuče i druge klubove u aukciju za nemačkog reprezentativca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ANDY_COLE#18
Tuesday, 05.05.2015
17:58

Golmani:nLoris,Leno,Patricio,Navas(ako DDG bude isao i Real traziti bar ovu macku uz novac)nOdbrana:nOtamendi,Klajn,Garaj,Humels,nHöweds,Indi,Veltman(ne svi naravno ali bar dvojica su neophodni)nBudimo realni Junajtedu treba odbrana,jedan zadnji vezni slican Keriku i solidan napadac kao podrska Runiju i Cici.nAko dodje Depaj super ako ne nista strasno nije jedini igrac.nNani se vraca,Jang fantastican,tu je i Di Maria koji ce valjda proraditi sl.sezone,Mata itd.nUz pojacanja imali bi odlican tim koji bi mogao napraviti dobar rezultat sto i pl sto u ls(ako udjemo) iako je konkurencija prejaka.Celzi,Arsenal koji ce sl.seozne biti sigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje,Siti,Liver pod uslovom da se pametno pojacaju.nMalo duzi komentar ali sta da se radi. :)

avatar
Tuesday, 05.05.2015
13:41

Voleo bih da De Hea produzi ugovor, pa ta to natrljavam na nos Realovim navijacima. Stoper, desni bek, zadnji vezni, spoljni, i napadac, razbijac. Humels, Klajn, Gindogan, Depaj i Lakazet ili tako neki napadac su prioriteti.

avatar
mungos
Tuesday, 05.05.2015
12:39

Ako se plasiraju u LS lako ce fovesti pojacanja. Para za transfere o plate imaju svakako

avatar
Zarko
Tuesday, 05.05.2015
10:09

Koliko je samo MUFC veliki klub?!!? 12 sati nema nijedne vesti o mogucim transferima i onda opet odjenom ponovo sve ispocetka odlazak De Hee, dolazak gundogana, Depaja, odlazak januzaja.....i tako sve u krug do septembra

avatar
MANUTD
Tuesday, 05.05.2015
11:52

Najvoljeniji klub na svetu. Znaju novinari sirom sveta na cemu da prikupljaju paznju :)

avatar
Zarko
Tuesday, 05.05.2015
14:41

Prikupljaju paznju, ali dizu cene svim fudbalerima koji se dovode u vezu sa junajtedom.evo zadnji primer, pre tri dana mitrovic u mancestru a danas vec u njukaslu