Van Gal bi da se otarasi Di Marije?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.03.2015.
10:27
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda, kao i ostatak ljudi koji vole ovaj tim, nisu zadovoljni igrama Anhela Di Marije.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija nije pojačanje za Mančester Junajteda kakvo se očekivalo da bude nakon što je došao iz Real Madrida na početku ove sezone.

Ne igra na onom nivou od prošle godine kada je sa Real Madridom osvojio titulu Lige šampiona i kada je u tom timu bio jedan od najboljih igrača. Sada je doživeo da mnogi prave parodije na njegov račun.

Kao posledica nesnalaženja u Premijer ligi vrlo lako se može desiti da ovaj fudbaler napusti Mančester Junajted na kraju ove sezone. Ne treba razlog za to samo tražiti zbog igara na terenu, već i zbog dosta drugih situacija koje su uticale na njegovo raspoloženje, kao što je provaljivanje u njegovu kuću.

Luj Van Gal je u razgovoru za Skaj Sport istakao da je spreman da ga pusti da ode ukoliko on to bude želeo.

"Oduvek sam bio takav, ako malo bolje pogledate moju istoriju i filozofiju. Fudbaler za mene nije samo igrač koji šutira loptu od tačke A do tačke B. Svakako da okruženje utiče na Di Mariju.

Morao bih da budem otvoren prema drugim klubovima, ali znam da komercijalni interesi kluba nisu u skladu sa tim, i to se mora poštovati.

Ne možete dati toliki novac za jednog igrača i posle toga ga izbaciti iz tima."
, rekao je Luj Van Gal koji je izdvojio 58 miliona funti za Di Mariju.

Inače, Anhel Di Marija je propustio jučerašnji duel protiv Totenhema u možda najboljoj utakmici njegovog tima ove sezone, a razlog za to jeste njegov crveni karton protiv Arsenala u okviru FA kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skols18
Monday, 16.03.2015
11:42

videcemo protiv liverpula..dimarija igrace umesto janga ili mate..dima je svetska klasa i treba mu jos malo vremena dat..proradi ce dima kad je naj potrebnije naredni period bice presudan.

avatar
Fahrudin
Monday, 16.03.2015
13:58

tesko da ce igrati umjesto janga koji je jedan od najkonstantnijih igraca ove godine, covjek igra bez greske, u napadu preopasan, a pozrtvovanje koje pruza u odbrani je nesto sto nismo navikli od njega tokom ranijih godina. Odusevljava me iz utakmice u utakmicu. vjerovatno ce poceti bez mate