Ukoliko Boro ispadne, izgubiće i jednog od najboljih fudbalera

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.04.2017.
21:36
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Riversajda" veoma je blizu povratka u niži rang.

Beta/Richard Sellers/PA via AP
Beta/Richard Sellers/PA via AP

Povezane vesti

Midlsboro je sasvim solidno počeo ovu sezonu, sve do decembra delovalo je da ništa ne može da im dovede u pitanje opstanak u eliti, ali onda je krenuo sunovrat.

Loša odluke na januarskoj pijacu dovele su do toga da Boro bude jedna od napadački najslabijih ekipa u Premijer ligi, ubrzo je usledio i neočekivani rastanak sa Aitorom Karankom, a sada se čini da ništa ne možda da ih spase od ispadanja i ekspresnog povratka u Čempionšip.

Imaju još pet utakmica do kraja, pretposlednji su sa devet bodova manje od Hala koji je u sigurnoj zoni, a do kraja će snage odmeriti sa timovima poput Čelsija, Mančester sitija i Liverpula.

Ukoliko se vrate u niži rang, izvesno je da će ih napustiti defanzivac Ben Gibson.

Ovaj momak je odigrao jako dobru sezonu, mnogi treneri u Premijer ligi u njemu vide veliki potencijal, a kao nagrada za dobre partije na njegovu adresu stigao je i poziv Gereta Sautgejta u seniorsku selekciju Engleske.

On će dakle svoju dobru sezonu krunisati transferom u neki od klubova koji će i naredne sezone igrati u eliti, a poznato je da je svojevremeno i Antonio Konte pokazao interesovanje za njegove usluge, kako Čelsi traži štopera koji bi u budućnosti mogao da nasledi Džona Terija, kako kapiten odlazi sa "Bridža" na kraju tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Vosa
Wednesday, 26.04.2017
01:18

Traore nikada nece igrati u top timovima, koliko god on meni ili nekome drugom bio simpatican to je realnost jer decko nema zavrsnicu...i siguran sam da je ovo njegov maksimum.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
00:14

Njega i Traorea, pogotovo Traorea momak kida!

avatar
Ragnar Lothbrok 3
Monday, 24.04.2017
22:33

Ma Traore je bitniji,on je zver samo mu treba pravi trener da ga usmeri. Rado bih ga vidio u Junajtedu.

avatar
Monday, 24.04.2017
22:25

Tesko ce se uopste proistici zamena za Terija.