U Totenhemu jasni - On ne može da ide!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.05.2017.
19:54
Izvor: Sportske.net

Iako za njim vlada veliko interesovanje iz Mančestera, Sparsi su jasni da neće pojačavati konkurente u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Totenhem je u poslednje dve godine statistički najbolji tim u Premijer ligi.

Imaju najveći broj osvojenih bodova u minule dve takmičarske godine, čak 12 više od Mančester sitija.

Poketino je napravio sjajan sastav, malo im je nedostajalo minule sezone da osvoje titulu, ove će im takođe po svemu sudeći izmaći, ali niko ne može da ospori da "Pevci" verovatno igraju i najbolji fudbale na "Ostrvu".

Ono što je takođe specifično za klubove u PL, imaju jezgro engleskih igrača, a jedan od onih koji su u minulom periodu izbili u prvi plan je i Erik Dajer.

Stigao je iz lisabonskog Sportinga, polako je postajao jedna od najbitnijih igrača u ekipi, a postao je standardan i u reprezentaciji Engleske.

Pojavila se priča da je Žoze Murinjo zainteresovan da ga ovog leta preseli na "Old Traford", bila bi to slična priča kao svojevremeno sa Majkl Kerikom, koji je upravo sa "Vajt Hart Lejna" stigao među "Đavole", a "Posebni" je navodno spremio i 40 miliona funti za njegove usluge.

Nema sumnje da bi sa Pogbom činio sjajan tandem u vezi Juanjteda, ali prema poslednjim informacijama od toga neće biti ništa.

Totenhem ne želi da ga proda, ponajmanje nekom od rivala u Premijer ligi.

Navodno nijedna ponuda ne može da ih ubedi da pokleknu, Dajer će tako ostati na severu prestonice, gde odrađuje ugovor do 2021. godine, po kom zarađuje 50 hiljada funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke