U smiraj prelaznog roka Palas umalo doveo reprezentativca Brazila!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.09.2016.
23:56
Izvor: Sportske.net

Ekipa koju sa klupe predvodi Alan Pardju dobro je poslovala ovog leta, a malo je nedostajalo da prelazni rok zatvore još jednim sjajnim pojačanjem.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kristal Palas je loše otvorio sezonu kako su postigli svega jedan gol u tri kola i osvojili isto toliko bodova.

Alan Pardju je rešio pitanje neefikasnosti, a čeka se oporavak Džejmsa Tomkinsa koji je stigao iz Vest Hema pa i da odbrana bude kvalitetnija.

Vikamu su se u špicu pridružili Kristijan Benteke, za čije je angažovanje ekipa sa "Selhrsta" potrošila rekordnu svotu novca, a stigao je na jednogodišnju pozajmicu i Loik Remi iz komšijskog Čelsija.

Ostali su bez Bolasija (Everton), njega će menjati Taundsend (Njukasl), a popularni Pards je želeo još jedno ofanzivnog veznog fudbalera pred sam kraj prelaznog roka.

Navodno je na pragu kluba bio fudbaler Santosa i novopečeni reprezentativac Brazila Lukaš Lima.

Brazil WCup Soccer

Lima je od 2014. član Santosa za koji je dosada odigrao 77 utakmica u brazilskoj Seriji A.

Postigao je i osam golova u najkvalitetnije fudbalskom takmičenju u Brazilu, a svojim dobrim partijama je skrenuo pažnju i bivšeg selektora Brazila Karlosa Dunge.

Dobio je poziv i za Kopa Amerika, a od 2015. je u dresu "Karioka" odigrao 11 utakmica. Upisao je i dva pogotka u nacionalnom dresu.

Pardju ga je želeo kako bi pojačao kreativnost svoje ekipe, nema sumnje da bi 26-godišnji Brazilac sjajno sarađivao sa Bentekeom i Remijem, ali ponuda od 15 miliona funti se upravi Santosa činila premalom.

Ekipi Palasa ostaje da pokuša da ga angažuje u januarskom prelaznom roku, videćemo da li će uspeti u tome ili će rešenje za manjak kreativnosti u "vezi" potražiti na drugom mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke