U Barsi nevolje kao bataljoni, hoće li ovo biti najgore transfer leto, ikada?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.08.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Kao da Šekspir piše dramu, navijači bi mogli da budu baš razočarani na kraju avgusta!

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Nije dovoljno samo imati novac u prelaznom roku.

Neverovatan rasplet bi mogao da ostavi Barsu bez željenih pojačanja.

Naime, pošto je Kilijan Mbape izgleda izabrao Pari Sen Žermen (mada Monako ne želi da ga proda rivalu iz lige), Real se okrenuo Dembeleu iz Dortmunda koga žele i Katalonci.

Jedna bitna razlika je što bi Real kupio Francuza koga zastupa Predrag Mijatović, a onda ga ostavio među "Milionerima".

Borusija koja traži 150 miliona evra bi mogla da prihvati takvu soluciju, dok Barsi mladi igrač treba odmah.

Udarac je stigao i iz Engleske, mada priča o Kutinju nije gotova. Liverpul je odbio novu ponudu Katalonaca koja je veća od 100 miliona evra sa bonusima i čini se stavio tačku na priču.

Ali, nova stiže, biće oko 130 miliona, videćemo hoće li to poljuljati Redse. Za Barsu je loše to što ne mogu da računaju na Kutinjovu "pomoć" jer Brazilac neće ući u rat sa sadašnjim klubom kako bi ih prinudio na prodaju.

Ako otpadnu Dembele i Kutinjo, Barsa iako ima ogroman novac, nema rešenja. Dibala je sinoć dobio "desetku" u Juventusu i priča o njegovoj prodaji je zatvorena, tim pre što Argentinac ne želi da ide.

Navijači bi mogli da budu veoma razočarani, ako Katalonci sada pribegnu "lou-kost" opcijama tipa Serija iz Nice, koga bi mogli da dovedu za 35 ili 40 miliona, iako je koštao manje pre nego što je tržište eksplodiralo.

Čeka se da Barselona plati 32 miliona evra, klauzulu za Injiga Martineza iz Sosijedada, Valverde ne želi nijednog drugog štopera i ako ovaj Bask ne stigne na "Kamp Nou" neće biti pojačanja u odbrani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

88 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Tixma
Thursday, 10.08.2017
19:21

Lepo sam pisao neki dan, po 150 ponuditi i za Kutinja i Dembelea, pa ako ovi to odbiju onda gledati dalje. Ali ovi iz Barse to mrcvare, sve kilavo rade, presporo. Citao sam da su slali 85m Liverpulu za Kutinja :D Pa koliko glup moras da budes da ti uopste padne na pamet da gubis vreme tako sto ces slati takve ponude, a nema sanse da to bude prihvaceno...

avatar
P. S.
Thursday, 10.08.2017
15:25

Neće biti najgore transfer leto ikada, jer su koliko prošle godine doveli Gomeša, D. Suareza, Dinja... ne tvrdim da ne može gore od toga, ali svejedno ne mogu da zamislim... :D

avatar
fgsdfdf
Thursday, 10.08.2017
14:52

Ne brinem se ja za njih tu su sudije i Uefa koja ih gura svake godine :D

avatar
Thursday, 10.08.2017
14:18

10.8 ko će sada prodavat ključne igrače ,barca ima pare trebat će da se dobro isprse ili će ostat na ovom timu

avatar
Saša MKD
Thursday, 10.08.2017
13:56

Ma kakav Šekspir, ovo je ona naša narodna ''tresla se gora rodio se miš''.

avatar
CgRm4
Thursday, 10.08.2017
13:06

Hahahahahahn,iskreno,previse dobro da bi bilo istinito...Jes Real mocan,al brte...

avatar
Lecter
Thursday, 10.08.2017
13:03

Pa ovo i nije neka novost ovo traje mesecima da su zainteresovani za jedno desetak igraca a nisu kupili nikoga osim onog desnog beka.

avatar
Baron
Thursday, 10.08.2017
12:39

Sve ovo je nesposobnost uprave. Vec dugo nikog nisu prekomandovali i da ima kakav takav ucinak od igraca iz skole. Prodaju decu ko partizan i zvezda. A sto se velikih transfera tice opet ocigledno nesposobnost i neznanje tog sektora.

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Thursday, 10.08.2017
12:23

Kada je ovakva situacija i kada svi ucenjuju i dize nenormalno cene . onda barsa i ne treba kupiti zainat nikoga ..

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 10.08.2017
11:53

Barselona bolje da kupi Rashforda i da malo istrpi ovu sezonu da se ovaj adaptira, taj Rashford ce biti masina za godinu dana, dve... Kakvo decko ima kretanje, dribling, brzinu, a uz Mesija svaki igrac dobija jos 10% na kvalitetu sigurno. Valverde reaguj.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 10.08.2017
11:41

Nelogicno je toliko napadati upravu Barselone,jer sta su oni realno i mogli uraditi. Dok je bio Nejmar tu,koji cak i malo bolji napadac bi pristao da bude zamena triu MSN? Sto se nekih veznih igraca i stopera tice,pa nisu oni dovodili igrace Pise,nego jednog od najboljih igraca Valensije i logicno je da mislis da ce samo jos bolje igrati u klubu koji ima kvalitetnije igrace,pa sada da jedan Boaci predje u Real i da dobije minutazu,mogao bi samo bolje da igra i vise golova da daje,jer ce mu sigurno lakse i bolje biti kada mu loptu u prostor posalje Modric umesto Ruiza. Sto se ovog prelaznog roka tice,jeste da imaju 250-300m za pojacanja,ali sta im vredi kada ciljaju igrace koji ne zele da napuste svoje klubove ili igrace za koje drugi klub trazi 150m iako vredi 60m?

avatar
Armani
Thursday, 10.08.2017
11:22

Kojih 150 miliona...pa imaju delle alija,eriksena,serija,draxlera,di mariju...imaju i ovako odlican tim s mladim igracima,deulofeu ce biti odlican bude li igrao treba da im se da sansa...sad hoce da plate klauzulu 80 miliona i dovedu asensija,ali on ne vrijedi jos toliko a nije im potreban iako je odlican i katalonac je,mogao bi i da dodje! Real takodjer nebi dao 150 miliona za dembelea nego samo dizu cijenu,a znaju da on nebi ni dosao u madrid jer koliko god da bi real dao barsa moze izjednacit ponudu! Treba menadzera promjenit:)

avatar
CgRm4
Thursday, 10.08.2017
14:24

Okle tebi te informacije da je klauzula asensiju 80 mil i da je katalonac ja nzm...Sanse da on predje u Barsu su na nuli,a inace koliko se placaju ostali igraci platiti za jednog Asensija od 21 god 80 mil nikako nije previse.

avatar
Armani
Thursday, 10.08.2017
17:17

Odnosno sa palma de maljorke je ali od malih nogu navija za barsu,kao i modric i isco koji su pukim slucajem u realu,jer prije 4-5 godina nisu mogli da igraju pokraj xavija i inieste najboljeg para veznih igraca!

avatar
MSSZRMK
Thursday, 10.08.2017
15:26

Klauzula Asensia je 350 miliona.

avatar
Thursday, 10.08.2017
11:18

Raspadalona , ode im najbolji igrac , a zamene nema ... Ne znam sta je toliki problem dati sansu Delofeu,decko je odlican,jer , koga god da dovedu,ove godine ,pored ovakvog Reala , nemaju sanse...

avatar
Lecter
Thursday, 10.08.2017
15:12

Samo je za pojedine navijace Reala Nejmar bio najbolji igrac Barse i onda dodje na Bernabeu Barsa bez tog najboljeg igraca i sa polutrenerom na klupi i pobijedi Real. Tesko ce naci zamjenu za Nejmara Barsa ali nazivati ga najboljim igracem je smijesno.Osim one utakmice u LS sa PSZ kada je izdominirao Nejmar nista specijalno nije uradio u ostatku sezone. Pogledaj koliko je golova dao u derbijima sa Realom,Atletikom,Seviljom,Valensijom,Bilbaom.Nula golova. Slabo ti pratis bagira.

avatar
Friday, 11.08.2017
11:06

A ta pobeda ima neku tezinu , jel??? Mislim donela je sta???Daj bre,Real taj derbi igrao posle kidanja sa Bajernom,a Barsa posle setnje sa Juveom,jer su videli da nema sanse da daju gol Juventusu...Kako god,taj derbi nije doneo Barsi nista znacajno,izgubili su titulu svakako... Inace,jedini sjajan mec LM u sezoni u jakoj utakmici...

avatar
Armani
Thursday, 10.08.2017
16:15

Zamisli kvocijenta inteligencije ili su toliko ocajni nabijanjem kompleksa od strane barse zadnijh 10-15 godina! Znaci realno barsa je imala mozda i najslabiju sezonu zadnje 3-4 godine,a ne mogu da pobjede tj.pobjede jednu od 4-5 utakmica i to je cinjenica, a kao imaju najjaci tim tj.generaciju,igraju sa lopatom mathijeuom igraju bez desnog beka skoro cijelu sezonu,enrike ne moze dic i formu busquetsu,rakiticu iniesta bio povredjen dugo,alba vise ne igrao nego igrao...neymar imao slabiju sezonu od svih osim prve i bez njega ih razvalimo u madridu a i onih 0-4 ih jos boli nije bilo davno! Malaga im pusti,kad je frka predzanje kolo umjesto penala cini mi se za celtu,iskljuce aspasa radi tzv.glume...cuj lopovsko kraljevski klub da i 6.godinu ne uzme titulu...2014.god kad je barsa trebala da odbrani titulu zadnje kolo protiv atletica poniste cist gol messiju samo da barsa ne bude sampion...fuj,preocito da bi bilo slucajno.

avatar
j0shua
Thursday, 10.08.2017
10:53

Da se kojim slucajem mene pita, niko ne bi bio doveden ove sezone, samo zbog trenutne situacije na trzistu, gdje klubovi znaju da Barcelona ima ogroman novac, samim time traze neke nerealne cifre, koje ne bi trebalo ni u ludilu da budu placene. Prodajte Gomesa ili Rakitica, Munira, Ardu, Douglasa, Vermalena, Dignea. (Na prodaju bih stavio i Paca, Denisa, Rafinhu, ali jbg, mora neko ostati). nn Neka tim cine: Ter Stegen, Cillesen, Pique, Umtiti, Mascherano, Marlon, Alba, Cucurella, Vidal, Semedo, Busqets, Samper, Iniesta, Alena, Roberto, Rakitic ili Gomes (ko ne bude prodat), Messi, Suarez, Deulofeu, Denis, Rafinha, Paco.nnOpet cemo imati nekoliko invalida u ekipi, ali boze moj, barem je budzet za plate uveliko skresan, te sigurno cemo imati na raspolaganju sledece ljeto oko 350+ miliona, a samim time pruzice se sansa mladim igracima, prvenstveno iz nase skole, da pokazu sta znaju... Ukoliko ne zadovolje, onda kreni u totalnu rekonstrukciju sledece sezone i to je to...

avatar
Thursday, 10.08.2017
10:52

Svi klubovi znaju da barsa sad ima 200+ miliona samo od neimara i naravno da trazi ogromne pare za svoje igrace, kad znaju da ovi to imaju

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 10.08.2017
10:51

Liverpul mislim da nece prodati Kutinja a i ne bi trebalo da ga prodaju.Ja da sam trener Barse iako je Dembele sjajan 150 miliona je stvarno previse,ima dosta dobrih i povoljnijih resenja.Recimo da dovedu Di Mariju iz PSZ-a,pokjsaju od Vengera da uzmu Sanceza jer je poslednja godina ugovora (ali ne verujem da bi Venger pristao),a i imaju Deulofeua koji je odlican igrac videlo se u Milanu kako je dobro igrao

avatar
MunzeKonza
Thursday, 10.08.2017
10:40

Ako stvarno ne dovedu neko kvalitetno pojacanje tesko ce oni da pariraju Realu za titulu u Spaniji, a sta tek reci za Ligu Sampiona... Steta za fudbal ako ne budu imali dobar tim.

avatar
Staridz
Thursday, 10.08.2017
10:37

A katalonci sa ovog sajta, pricali kako debituje Kutinjo protiv Reala. Da ste pratili prave medije do toga ne bi došlo.

avatar
Don Andres
Thursday, 10.08.2017
10:35

ne moze biti losiji prelazni rok od onoga u kom je doveden gomes. nema sanse..

avatar
Zeljko GGMU<3
Thursday, 10.08.2017
10:34

Delofeu treba da dobije ozbiljnu minutazu ove sezone. Moje misljenje da ce bas sada eksplodirati

avatar
Red blood
Thursday, 10.08.2017
10:27

Eto..zanosite navijace Barse danima da je Kutinjo rekao celnicima da zeli da ide..a sad ovo?!Cak kolaju po kuloarima da su Kutinjo i Dembele vidjeni na treninzima Barse protekle nedelje,vredno treniraju i spremaju se da se transferi realizuju i da obuku dres Blaugrane.nCekam komentare Simketa 2 i Emperadora..

avatar
S-I-M-K-E-br2
Thursday, 10.08.2017
10:48

Kutinjo je po meni već član Barse, čovek trenira odvojeno, a svi znamo šta ćr biti ako Barsa ponudi 150miliona, tako da nrmoj da se varas, a iako ga ne kupimo imamo opasan igrački kadar, volio bi da dođete u LŠ protiv nas, pa da vidite ko je sila, a ko jedan mali Liverpul.

avatar
NemanjaLFC
Thursday, 10.08.2017
10:23

Pa nemojte tako, zar katalonski radio nije drugacije govorio 🤔 ?? Cijelo ljeto cigani iz Spanije forsiraju jednu pricu iako se znala prava istina, ali eto ako nista sada mi je drago gledati ove sto su uporno pisali suprotno od onoga sto zapravo jeste

avatar
Ali baba
Thursday, 10.08.2017
12:28

Drago ti je gledati šta? Kakva istina? Ti tvrdis da je ovo sto je napisano istina, a navijaci barse da je ono sto su pisali i javljali katalonski mediji istina. Tvoja istina protiv njihove istine i ti tvrdis da je tvoja istina prava, jaca iatina. Sve su ovo spekulacije, a istina ce se znati kad se zavrsi prelazni rok, pa tad se javi i pisi sa je istina, jer jedino ce se tada znati ili ako ovi potpisu pre kraja prelaznog roka.

avatar
Ali baba
Friday, 11.08.2017
13:51

Opusten sam, uzivam u zivotu, upravo igram ps4 i ne sekiram se po vrucini. Evo pre pola sata je liverpul izdao saopstenje da nece prodati kutinja, a upravo sada kutinjo zahteva da ga stave na transfer listu, bar tako mediji javljaju i desava se upravo ono sto sam ti ovde cec pisao. Ostaj mi dobro...

avatar
NemanjaLFC
Thursday, 10.08.2017
18:57

Burazeru jedno je SkySports,James Pearce,Chris Bascombe,Melisa koja radi za spanski goal.com(inace veoma upucena o Liverulu),PA I SAMA IZJAVA KLOPA nego neki znj izvori koji bez ikakvih dokaza tvrde kako je ovaj vec potpisao!? Opusteno, uzivaj u zivotu i ne sikiraj mi se po ovoj vrucini :)

avatar
Ali baba
Thursday, 10.08.2017
16:53

Nisam se iznervirao uopste, onako gledam ove vesti i mnogo me podsecaji na one o nejmaru. Isto su jedni smrtno tvrdili da ce ostati, a drugi da ce otici. Svako od nas ima pravo da misli, to nam ustav garantuje kao ljudsko pravo, ali niko od nas nema pravo da svoje misljenje namece drugom ko pravo, istinito... Sustina koju sam hteo da kazem je da ni ova vest ne mora biti istinita, kao ni one pre, videcemo sta ce biti...

avatar
Saša MKD
Thursday, 10.08.2017
14:11

Auu, što se ti iznervira čoveče !?

avatar
NikolaBuki
Thursday, 10.08.2017
10:20

Sta je problem? I dalje imaju jak tim. Ja bih forsirao deulofeua umesto nejmara i ove mlade igrace na sredini terena. Nista im ne treba samo da daju i turanu malo vise sansi.

avatar
S-I-M-K-E-br2
Thursday, 10.08.2017
10:17

Samo polako doće kutinjo na ovaj ili onaj način

avatar
BaneLFC
Thursday, 10.08.2017
10:53

Lol koji su ti to načini? :D

avatar
Normal one
Thursday, 10.08.2017
13:29

Kidnapovace ga.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 10.08.2017
11:13

Koji je to ovaj, a koje je onaj način?

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 10.08.2017
10:11

Ne razumem zasto Barsa ne dovede npr Wilfreda Zahu?Izgubili fristajlera,dobili fristajlera + eksplozivnog fudbalera koji ima bolji udarac 3 puta od nejmara,ili jos bolje Mareza,ali ne,Barsa mora samo najskuplje da dovodi.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
11:13

'Se ti sprdas? Ne igra Barsa u engleskoj kupus ligi pa da ima takvog igraca u svojim redovima, 3 puta bolji udarac? Dobar si. 😂😂😂

avatar
Red blood
Thursday, 10.08.2017
14:47

Ja ne znam zasto se gotovo niko ne interesuje za Zahu?Brutalan igrac!

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 10.08.2017
14:16

Bolji od Delfeoua,to je sigurno.

avatar
NIKE
Thursday, 10.08.2017
10:10

Ja mislio da su ovi u upravi Chelsea smotani, a pogledajte ovih Barcinih, imaju 250m evra i nikoga ne mogu da dovedu, da nije smiješno...

avatar
Joey Barton
Thursday, 10.08.2017
10:08

Stize Kutinjo za 200 miliona.

avatar
Normal one
Thursday, 10.08.2017
13:29

Moze 400 miliona

avatar
Red blood
Thursday, 10.08.2017
14:48

Ne moze ni 400.

avatar
lewa9
Thursday, 10.08.2017
10:07

Na kraju ce se raspati kao Milan pre par godina, upravo zbog transfer politike. Ne znam, imaiu dobru skolu fudbala, zar je moguce da nema niko dovoljno dobar makar za rotaciju?

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
11:14

Ono sto je imalo prodali su za 2,3 miliona.

avatar
lewa9
Thursday, 10.08.2017
17:01

Ponekad mislim da imaju goru transfer politiku nego nasi domaci klubovi

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 10.08.2017
11:40

Dugo nisu izbacili svog igraca

avatar
Barça u ♥
Thursday, 10.08.2017
10:05

Dembele zeli samo u Barsu!!!

avatar
Skoljkica
Thursday, 10.08.2017
10:02

Real samo i moze da pobedi Barsu tako sto im otima igrace

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
11:14

Neymarcina, menjaj nik😂😂😂😂

avatar
MSSZRMK
Thursday, 10.08.2017
11:34

Nejmar je zbog para otišao u Barsu.

avatar
CZYNWA
Thursday, 10.08.2017
10:01

Neka ostave Ardu i Deulofeua. Kod njih je igrac promasaj, ako ne pocne odma da igra. Imali su dobru skolu, iz koje sada odlazi sve sto valja i tu su posustali. Tesko njima kad Mesi ode.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 10.08.2017
09:59

ma nece niko doci kao sto sam i reko. Nadam se svim silama da ce se Lpool boriti dovesti van dajka i osvojiti konacno premijer ligu! valjda ce proraditi delofeu i to je to.

avatar
JC\'90
Thursday, 10.08.2017
09:59

Nek dovedu Keitu iz Lacija, Mareza iz Lestera i Sanceza iz Ajaxa. Eto resenja

avatar
Stefmajster
Thursday, 10.08.2017
09:49

Borusija preteruje, znaci preteruje... 150 miliona covece...

avatar
Thursday, 10.08.2017
11:15

Moze im se ...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
11:15

Zašto bi Nejmar vredeo 120 miliona vise od Dembelea kad je ovaj drugi imao 2x bolju sezonu?

avatar
Mangus
Thursday, 10.08.2017
09:48

Lfc nije lud da kljucnog igraca proda pred pocetak sezone. Borusija mozda hoce jer imaju dosta mladih i talentovanih igraca ali ce to barsu skupo kostati. Dibala je i sam rekao da jos nece da ide, a nije prirodna zamena za nejmara. nNeka promene stdategiju na 442 i ok su

avatar
Poznavalac
Thursday, 10.08.2017
09:47

ima toliko dobrih igraca tako da ne mogu da verujem da nisu u stanju da dovedu nekog poput kutinja,dembelea,mbapea,eriksena,dele alija,lukasa moure,azara,sanceza...licno ne bih voleo da dovedu nekog iz engleske lige..

avatar
MSSZRMK
Thursday, 10.08.2017
11:32

Kutinjo je glavni u Liverpulu i oni su ga učinili igračem kakav je danas.Dembele će se bolje razviti u Dortmundu i Real se puno pita oko njegovog transfera.Mbape želi u Real,Eriksena ili Alija Levi ne bi pustio ispod 100+ miliona funti.Moura je brazilac i prijatelj Nejmara tako da neće otići.Azar je povređen i tek će se vratiti,pravo pitanje kakav će biti.Sanceza su bez razmišljanja prodali što bi se vraćao?

avatar
Don Silvio
Thursday, 10.08.2017
09:45

Zar oni nemaju najbolju skolu fudbala, stace im pojačanja od drugih klubova

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.08.2017
09:43

Matuidi i Di Maria pored ovog Martineza u odbrani i bice daleko jaci nego prosle sezone a pritom ostace im preko 100miliona.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
11:17

Kakav crni Di Marija? 1 utakmica klasa 10 prosek i tako u krug. Ogranicen igrac bio i ostao.

avatar
Miletaaaaa
Thursday, 10.08.2017
09:34

...mada priča o Kutinju nije gotova..... Vladimir Vanga! :)nNe,sad ozbiljno,zanima me samo dal je Vladimir navijac Barce ili namjerno troluje,jer je potajni navijac MU? Postaje mi simpa bas!

avatar
REAListaee
Thursday, 10.08.2017
09:34

Do cega je doslo kada Barsa ima problema da dovede igrace..

avatar
Al(a)din
Thursday, 10.08.2017
09:31

Zalost, polako ali sigurno ide Barsa u propast. Sta napravi uprava od onakvog kluba ??? Bice Barsa Crvena Zvezda nb2

avatar
Barca4ever
Thursday, 10.08.2017
11:06

Ja mislim da toliko ide u propast da ce propasti kao Javor. Budi malo realan. Bajern je svake godine sve slabiji a ne Barsa.

avatar
Thursday, 10.08.2017
15:51

Kakvog kluba? Do pre 7-8 godina i sudijskih titula nista znacajno nisu bili u Evropi, nivo Arsenala i Rome. Verovatno ne pratis fudbal vise od 5 godina.

avatar
Grande Milan
Thursday, 10.08.2017
09:29

Liverpul da izgura jos 5-6 dana do utajmice sa Hofenhajmom i onda Kutinjo nece moci da igra u Ls ako predje u drugi tim. Takva su pravila ako sta nije promijenjeno. Samo ne znam je li povrijedjen.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 10.08.2017
14:09

Ne znam da li to vazi i za kvalifikacije, nisam siguran.

avatar
Grande Milan
Thursday, 10.08.2017
16:27

Nekad je vazilo, da li se sta promijenilo u poslednje tri godine ne znam

avatar
Luka Modric
Thursday, 10.08.2017
09:29

Ja sam prije jedno 2 mjeseca komentirao kako ovaj brod tone kao titanik i procjenio da ce nagodinu dozivit slom..ali ocito sam pogrijesio..slom ce se desit ove godine..moje duboke isprike zbog pogreske koju sam ucinio prije dva mjeseca i krivo vas informirao